0504114995 (שירה)
יש לה הרבה שמלות יפות גם לתינוקות
מזל טוב!
השכרה, נמצאת באלעד.זה השכרה? גמ"ח?
איפה נמצאת?
יש לי משהו חמוד כולל נעליים.
שלחי לי את המייל שלך אני יחפש תמונה
אני בגיל הזה הלבשתי בקיץ חצאית טול עם חולצת לייקרה ושרשרת.
היתה פעם שהפכתי את זה למעין סרפן עם כתפיות דקות.
או שמלת טול מתוקה מנקסט שהוספתי לה קצת פנינים לקשט את הבגד.
לא אוהבת תינוקות עם בגדים מידי כבדים.
אם תרצי תמונות אני אשלח לך
לי יש שמלה ממש חתונתית לתינוקת בגיל הזה
ועוד סרפן ביניים
להשאלה- לא מוכנה לקחת כסף
אני מב"ב
אם מעניין אותך- תפני אלי
יש בחנות 'מותגים לילדים' ברחוב שטראוס (מול ביקור חולים) שמלות שיכולות להיות ממש לחתונה. מהממותאבל אני מחפשת בירושלים
רלוונטי? צריכה לתינוקת ממש קטנהלי יש שמלה ממש חתונתית לתינוקת בגיל הזה
ועוד סרפן ביניים
אני מב"ב
אם מעניין אותך- תפני אלי
אשמח גם לדעת אם עוד רלוונטי?לי יש שמלה ממש חתונתית לתינוקת בגיל הזה
ועוד סרפן ביניים
אני מב"ב
אם מעניין אותך- תפני אלי
מה עשית?אשמח גם לדעת אם עוד רלוונטי?
חייבת שמלה לתינוקת בת 10 חודשים
החתונה עוד פחות משבועיים..................
קניתי מקידישיק סט סריג מהמם בצבע שמנת, משמש אותי גם לשבת.מה עשית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים