דרוש מידע מחפשת שמלות ויקטוריה של ריצ'ל

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אני מחפשת שמלות מדגם ויקטוריה של רייצ'ל H, בצבע קרם מידות: 10, 4.
להשאלה או השכרה במחיר סמלי לל"ג בעומר.

אשמח לעזרה...
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לך טלפון של הגמח בביתר?
אני גם מחפשת מידות לשכור מהשמלה הזאת

• הוסף לסימניות
דברתי עם הגמ"ח , היא אמרה שאין להם את ויקטוריה הבז', יש להם רק את השחור לבן.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לזו?
1715197169514.png

הורדנו את התחרה אבל יש לי אותה ואפשר בקלות לחבר חזרה

• הוסף לסימניות
כן, אני מתכוונת לזו
איזה מידות יש לכם?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת מה רשום על התווית יכולה לבדוק אם זה קריטי

לבנות בגילאי 8 ו 2

• הוסף לסימניות
אשמח לדעתאתהמידות
תודה!
בכמה את משכירה?

• הוסף לסימניות
@שירלה בדקתי את המידות על התווית
18M ו 5 - המידות לא תואמות גיל!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יכול לעזור לנו!!
בכמה את משכירה? או מוכרת?
ומה הטלפון שלך?

• הוסף לסימניות
אם מישהי מכן קנתה גם ומעוניינת להשכיר לי אני מחפשת אותה גם
תודה

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את המידות שלהם אבל לילדה בת 9 ולילדה בת 6 ולילדה בת 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה