עזרה מחפשת שמלת אירועים של מלאנז'

• הוסף לסימניות
אני מחפשת נואשות את שמלת האירועים של מלאנז' (או קידישיק)
שמלת טול בצבעי שחור-לבן.
מידות 5/6 אזלו לגמרי ואני צריכה דחוף שמלה אחת להשלמת סט (עדיפות ל3 שמלות)
באזור ירושלים (לחתונה בסוף טבת)
אשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מספרי פל' של כאלו שמשכירות את השמלות של מלאנז/ קידישיק השחור לבן לאירועים
ל- 11 בנות במידות שונות לחתונה בתחילת אדר.
אשמח לכמה שיותר מספרים (אז מי שמכירה...)
תודה מראש... בשמחות!!!!

• תודה
Reactions: r
  • הוסף לסימניות
את גרה בקרית ספר? שם יש גמ"ח של השמלות האלו,
אני מחפשת בדחיפות את השמלה הזו במידה 10

• הוסף לסימניות
דרושה שמלה כזו מידה 6 רק לבדיקת המידה באלעד.
0527155876

• הוסף לסימניות
להשכרה 2 שמלות במידה 5, אחת קוצרה מעט, כך שהיא בערך 4.5
לפרטים בפרטי

• הוסף לסימניות
מחפשת את השמלות במידות 2,3
אשמח מאד אם יש למישהי להשכיר.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את השמלות הנ"ל במידות 4,5,6
אשמח לשכור או לקנות יד שניה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את השמלות האלו לחתונה בחודש אדר
אשמח לכל מידע
ממש תזכו למצוות!
0583206561

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה