מחפשת תבנית לבניית אתר לניהול לקוחות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תבנית לבניית אתר לניהול לקוחות עם אפשרות לפיתוח וכתיבת קוד, הוספת דפים נוספים ועריכת ה DB.

מישהו מכיר??

• הוסף לסימניות
אני חושב שאם תהיה קצת יותר ספציפי ותרחיב, אני בטוח שרבים וטובים יוכלו להמליץ....

באיזו שפה? עד כמה ה"תבנית" אמורה להיות כתובה כבר וכמה אתה רוצה להוסיף?

* בדרך כלל, עריכת ה db נעשית באתר ע"י קוד (כלומר, שימוש בספרייה שמתחברת ל db) אבל עריכה "חופשית" של הdb נעשית בדרך כלל על ידי כלי חיצוני שלא קשור לאתר כלל.

• הוסף לסימניות
התבנית אמורה להיות בעיקר בשביל הסדר והמבנה הלוגי הנכון, לא אכפת לי לכתוב קוד.
לגבי השפות: C#, html, js,וכו'.
לא PHP

• הוסף לסימניות
אני לא יודע לגביי ממש תבנית של אתר מוכן.... אבל אם לא אכפת לך לכתוב קוד, אני ממליץ בחום על asp .net razor pages (הגרסה החדשה של כתיבת אתרים של asp .net) שכן באה עם אתר בסיסי וקונספט קצת חדש (page centric development, פיתוח שמתבסס על עמוד ולא על ישות, דבר שמועיל בניהול קוד קצר וקריא). בנוסף, הגרסה הזו נכללת ב net core. שתומכת גם בלינוקס, דבר שמקל על האחסון.

אתר מאוד טוב (אמנם באנגלית) ללימוד: https://www.learnrazorpages.com

בהצלחה (אם מצאתם משהו אחר, אשמח לשמוע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה