מחפשת תוכנית לילדים לערב לביבות משפחתי

• הוסף לסימניות
:)כמו סרט או קוסם וכו'. משהו מוצלח ולא יקר.\אשמח לשמוע מנסיונכם. תודה

• הוסף לסימניות
ישנה בירושלים אחת מדהימה שעושה ומלמדת יצירות בבלונים. היא באה גם מחוץ לירושלים.
רותי מזר 050-4134487
היתה אצלי בשבוע שעבר לקבוצת נשים מבוגרות ופשוט לא נתנו לה ללכת...
גם מוכרת חומרים ואבזרים בזול מאד.

• הוסף לסימניות
יש אחד שעושה מופע תוכים מדהים!
תבררי. אין לי מושג מי זה.

• הוסף לסימניות
צריך להיות גבר.
גול - איך אני יכולה לברר על המופע, יש לך מושג? ראית את המופע הזה בעצמך?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי את המופע בסרט שצילם משהו שהזמין אותו.
המופע מדהים. מתאים לקטנים ולגדולים, הוא בא עם 7-8 תוכים, ומופיע איתם בכל מיני צורות.
אפילו רק את הסרט יפה לראות בתור תוכנית....
מחר אנסה לברר לך אצל משהו שלקח אותו פרטי, אולי יש להם מס' טלפון.

• הוסף לסימניות
אפשר לארגן משחק בינגו נושא פרסים,

פרסים למי שממלא שורה,
פרסים למי שגומר לוח וכו'

• הוסף לסימניות
גול, בדקת לי במקרה את ההופעה הזאת?
ויש אולי עוד רעיונות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי יצירות עם שעווה מתאים מאוד לחנוכה
נרות נרות הבדלה וכדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה