היא יכולה גם להסריט, וגם לגלול מסך עד סוף הדף (למשל בדף אינטרנט) ועוד הרבה. (עריכה של הצילום אחר כך ועוד).נכתב ע"י שריתs;1906167:במה הראשונה יותר טובה?
ג'מבו טוב?נכתב ע"י צמח;1906179:אתה יכול לתת קישור של התוכנה הראשונה להורדה מאתר שלהם
דרופבקוס חסום בנטפרי תודה
נכתב ע"י 3 פינות;1906241:התוכנה ההכי טובה לדעתי לצילום מסך זה כלי החיתוך של ווינדוס.
ולהסרטה אז windows media encoder 9.
להסרטה או לצילומים?נכתב ע"י asf;1906279:אז כנראה עוד לא השתמשת עם התוכנה שפרסומון הביא, או א"פ לא נסית לעשות מדריך עם צילומי מסך
נכתב ע"י 3 פינות;1906298:להסרטה או לצילומים?
רק שאין לי 300 דולר, ואני לא רוצה כל מיני וד"לים...נכתב ע"י asf;1906311:צילומים
ולהסרטה הכי טוב זה TechSmith Camtasia Studio
אלא שהיא באנגלית.נכתב ע"י asf;1906311:צילומים
ולהסרטה הכי טוב זה TechSmith Camtasia Studio
נכתב ע"י 3 פינות;1906327:רק שאין לי 300 דולר, ואני לא רוצה כל מיני וד"לים...![]()
נכתב ע"י פרסומון;1906188:היא יכולה גם להסריט, וגם לגלול מסך עד סוף הדף (למשל בדף אינטרנט) ועוד הרבה. (עריכה של הצילום אחר כך ועוד).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים