מחפשת תופרת שבאה הביתה

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה???
אשמח מאוד לקבל טלפון למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בבקשה זה דחוף!

• הוסף לסימניות
למה למייל ? תעדכני כאן שכולן תוכלנה להנות

• הוסף לסימניות
ברגע שאקבל מישהי כזאת, אעדכן את כולן....

• הוסף לסימניות
שלחתי לך אתמול: אתי- 036194973 תופרת מעולה עם סבלנות!! תפרנו אצלה בגדים, והיא לא נלאתה למדוד שוב ושוב כפי שבקשנו, לתקן איך שרצינו לפי הגחמות שלנו..

• הוסף לסימניות
באיזו עיר את?
יש לי מישהי מעולה באשדוד.
דייקנית ויחסית לא יקרה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי את הטלפון שלה אך לפי מה שאני מבינה היא תופרת לפי פריט לא לפי שעה זה הבדל גדול במחיר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;974228:
קיבלתי את הטלפון שלה אך לפי מה שאני מבינה היא תופרת לפי פריט לא לפי שעה זה הבדל גדול במחיר!!
לא בטוח. שאלת אותה? כי נראה לי שגם וגם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;974259:
לא בטוח. שאלת אותה? כי נראה לי שגם וגם.

אני אנסה, תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;974131:
באיזו עיר את?
יש לי מישהי מעולה באשדוד.
דייקנית ויחסית לא יקרה.

היא באה הביתה? אני גרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהיא תבוא עד בני ברק.
היא מגיע לבתים באשדוד. לא אקטואלי. חבל.
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
איך קוראים לתופרת מאשדוד ומה הטלפון שלה?

• הוסף לסימניות
אתי התופרת מקבלת כרגע רק תיקונים. אולי מישהי מכן מכירה תופרת טובה אחרת מב"ב והרדיוס הקרוב, רצוי מאד כזו שבאה הביתה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה