האם יש אפשרות להשכיר את זה ממך השנה? אין אפשרות להזמין את זה כבר.יש לי כזה בדיוק
אני רק שבוע הבא מורידה את התחפושות ואז אוכל לבדוק לך את זההאם יש אפשרות להשכיר את זה ממך השנה? אין אפשרות להזמין את זה כבר.
אשמח אם תוכלי לענות לי בהקדם.
ממש תודה, זה מאוד יעזור לי.יש לי כזה בדיוק
ממש תודה, זה מאוד יעזור לי.
באיזה אזור את נמצאת בערך? אני בירושלים.
שלום, אני דיברתי איתך על התחפושת של הבננה בשבוע שעבר. אמרת לי לדבר איתך על זה השבוע.יש מישהי שביקשה את זה ממני אבל לא בטוחה
דברי איתי עוד שבוע- שבועיים
שלום וברכה, בקשר לתחפושת של הבננה.לא בטוחה שזה פנוי, צריכה לבדוק (ביקשו ממני כבר)
שלחי לי מייל לפה metuchnet בגימיי
שיש מישהי שביקשה את זה ממני אבל לא בטוחה
דברי איתי עוד שבוע- שבועיים
איך?אני מדפיסה תחפושות בננה, מגיל 0-3
על גופיות תינוק, גרביים, סרטים לשיער, כובעי תינוק, מחזיק למוצץאיך?
תשלחי לי מייל לפה metuchnet בגימיילשלום וברכה, בקשר לתחפושת של הבננה.
אשמח לשמוע מה עם זה, זה חשוב לי לסט של תחפושות ואני לא מוצאת.
אשמח לשמוע האם זה מתאים לך או לא, כמובן גם בתשלום אם צריך.
האם התחפושת פנויה לך?אני רק שבוע הבא מורידה את התחפושות ואז אוכל לבדוק לך את זה
דברי איתי שבוע הבא
שלחי לי מייל ל-metuchnet בגימיילהאם התחפושת פנויה לך?
זה יעזור לי מאוד!
יש משיהי שיש לה את זה להשכיר/למכורהייתי רוצה משהו בסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 1550338
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים