- הוסף לסימניות
אפשר לראות תמונות בבקשה? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מעניין אותך לילדה תחפושת מכונת ממתקים? יש לי למכירה חדשה כמעט מאמזון שמשה פעם אחת. ירושלים. 120 ש"ח מכירה . 85 ש"ח השכרה
אפשר לראות תמונות בבקשה? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מעניין אותך לילדה תחפושת מכונת ממתקים? יש לי למכירה חדשה כמעט מאמזון שמשה פעם אחת. ירושלים. 120 ש"ח מכירה . 85 ש"ח השכרה
אפשר לראות תמונות בבקשה? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה , לאיזה גיל התחפושת?
על הלגו?תודה
משהי יכולה לכתוב לי פתגם מרשים ומתומצת למסר?
יש פורום של רעיונות לתחפושת עם פתגמים?
www.prog.co.il
בשמחה
יש לך אפשרות להמשיך באישי?איפה את גרה?
עכשיו אני רואה את התמונה..
מבני ברקוואו
מהמם
מאיפה את?
מבני ברק
ב-80 ש"חבכמה?
אולי יש לך איך להעביר לצפון?ב-80 ש"ח
זה כולל את החצאית, חולצה, כובע, תיק, מצלמה (תכלס, בלי הדגלים)
להדר בחיפה יש לי דרךאולי יש לך איך להעביר לצפון?
להדר בחיפה יש לי דרך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים