מחפשת תחפושת רופא/חסיד-קפוטה לגיל 3

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי להשאיל חלוק של רופא, או אולי קפוטה (חסידית) לגיל 3?
הבן שלי קטן יחסית.
ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קפוטה קחי מהגמחי"ם הירושלמים שמלוים לחלאקה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת חלוק\תחפושת רופא לגיל 3 (לא לגיל 6 והמוכרת: תקטיני קצת לא נורא וזה נראה נורא)
בבני ברק (היתי באי המטמון ובחנות שליד יש ומול כפר השעשועים בלנדא ולא מצאתי

• הוסף לסימניות
בחכמת שלמה חפשו פעם לחסיד. אם את מכירה מישהו משם - תנסי לשאול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1212097:
יש במדריך החרדי

אין לי, אני לא ירושלמית...
ואין למישהי להשאיל/להשכיר?

או חלוק רופא/או קפוטה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי קפוטה ירושלמית (מפוספסת) אם זה מעניין אותך!

• הוסף לסימניות
לפני שנים עשיתי חלוק רופא מחולצת כותנה של גבר, קיצרתי והצרתי. לילד בן 4 (קיצרתי.... לא אני, ביקשתי ממישהי......), מאחורה הדבקתי מלבד מגן דוד אדום. חמוד להפליא, (וחינם להפליא..)

קבצים מצורפים

• רופא.jpg
    KB 931.6 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1212403:
יש לי קפוטה ירושלמית (מפוספסת) אם זה מעניין אותך!

אם זה מתאים בגודל לילד בן 3 זה מאד מענין אותי!!!
את מוכנה להשאיל?
אני באשדוד אם אפשרות גישה בני ברק, ועוד...
תודה תודה!!

• הוסף לסימניות
לא מדובר על קפוטה מקורית עם ביטנה וכו', זו תחפושת... וייתכן שתצטרכי לקצר מעט, יש גם מכנס 3/4 מתאים ותצרפי כיפה מתאימה, חמוד! בכיף אשאיל לך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה