מחפשת תחפושת

• הוסף לסימניות
בן השנתיים רב הדעות מבקש להתחפש ל'נמר' (טיגר, לדעתו)
'או לפו הדב',
אם יש למישהו את אחת התחפושות הנ"ל לגיל הזה ואין לו צורך השנה,
אשמח לקבל להשכרה בתשלום או בנדיבות לב לפי הצורך והענין.
:)
פורים שמח לכולם, תודה!

• הוסף לסימניות
תלכי לכיוון פו הדב.
הנמר עלול להפחיד עד מוות את החברים בגן.

• הוסף לסימניות
יש לי תחפושת נמר שהתאימה לבן שלוש... יש מצב? זה עם גומי בשרוולים וברגליים, ואפשר קצת לשחק עם האורך. חמוד מאוד.

• הוסף לסימניות
נחמד שילד בן שנתיים בכלל יודע מה זה להתחפש...
חשבתי שבגיל הזה בקושי מדקלמים אחרי הגננת (בפסח נזכרים בשירים של פורים..)

בכל אופן, אם תחפושת של אריה תרצה אותו, אוכל לנסות להשיג.

• הוסף לסימניות
מנצלת את המקום למי שזקוק לתחפושות תינוקות...
השפן התכלת להשאלה, מידה 6-12
רק לצרף לו גזר.
הבגד הצהוב- למסירה- כיד הדמיון הטובה עליכם... אולי פו הדוב/ אפרוח/ תרנגול/ סוכריה
מידה לא ידועה אורך 65 ס"מ בערך.
התרנגול הקטנטן זה מידה 0-3. מעשה ידי גננת.. להשאלה זה בטח למסירה אני צריכה לשאול.. אולי...

פורים שמח :)

(אשמח להצעות לתינוקות מידה 18 חודש בן ומידה 3-6 בן. חשבתי לחפש אותם לבת או סוכריה אבל אם תהיה פה איזה הצעה מענינת אולי ניקח...)

• הוסף לסימניות
השפן מקסים, נעמי - אשמח מאד מאד לעטוף בו את הקטן, אלפי תודות.
אם יש למישהו עוד הצעה חביבה לגיל שנתיים אודה לו (לה!)
תודה!

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי ילד בן שנה לפו הדוב
קניתי דובון שינה בצבע צהוב מתאים לפו, (זה שימש אותי אח"כ לשימוש יום יומי)
מעל הלבשתי לו חולצת טריקו אדומה עם שרוול קצר
קניתי רק כובע של פו וצרפתי לו תמונה יפה של צנצנת הדבש.
מצטערת שאין תמונה זה היה בעידן טרום הדיגיטלי.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לנעמי,
אני עדיין מחפשת לבן השנתיים,
במהלך חיפושי נתקלתי במישהי שמוכרת יד שניה תחפושת מדהימה של אריה לגיל 1-2
מסוג התחפושות החוצניקיות שהעלו לפה פעם... ממש יפהפה,
ב-30 ש"ח או תמורת איזו תחפושת שהיא רוצה...
לא רלוונטי לי -
אבל אם מישהי רוצה:
054-6595007

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה