עזרה מחפשת תכנית לבת מצוה, משהו שהבת עושה בכיתה לחברות

• הוסף לסימניות
לא מצאנו שום רעיון.....
אשמח לרעיונות!!!

• הוסף לסימניות
מה הסגנון? תני דוגמא כדי שנבין את הרקע

• הוסף לסימניות
תוכנית של עשרים דקות ביום שישי, שהילדה מוסרת לפני הכיתה.
צריך משהו מענין.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הפעלה? הרצאה? קוסמויות? הקראה? הנושא הוא בת מצוה? או החודש שבו נולדה או מה?

• הוסף לסימניות
הכל בא בחשבון.
נושא בת מצוה

היא נולדה בחודש הזה.

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון די חמוד, עשיתי אותו כשהייתי מדריכה בתוך תוכנית מאד מורכבת שהייתה ממוספרת עד 12, אני נותנת לך רק את הרעיון האחרון, היא מחלקת שקיות אשפה לכל הבנות בכיתה ואומרת שיש תחרות תוך 3 דקות ממוספר מי ממלאה הכי הרבה והכי כבד את השקית שלה, הבנות מכניסות ילקוטים ותיקים וספרים ומה שזה לא יהיה, ואז היא אומרת להם לעשות כל מיני פעולות עם השקים על הגב, לדוגמא לקפוץ על רגל אחת, לעלות ולרדת על הכסא כמה פעמים... בקיצור אחרי בערך 15 דקות בערך יש מסירה של חמש דקות, והיא שואלת האם היה להם קשה לבצע את הפעולות יחד עם השק, הבנות עונות שנהנו וכולי ולא שמו לב ואז היא מקבילה את זה לעול מצוות, שזה בעצם כמו נטל על הגב אבל כשלוקחים את זה בשמחה ובתור אתגר, לא שמים לב בכלל שיש כאן עול......

• הוסף לסימניות
לי היתה תחושה שמצגת נחמדת בה רואים את תמונות הילדה לא כ"כ מענינת משהו חוץ מהמשחה המצומצמת והסבתות- תקנו אותי אם אני טועה-----
אז ערכתי מצגת- אספתי תמונות וסרטונים קצרים מתוקים מאז שהיתה קטנה ועד היום
וערכתי מצגת פשוטה בpowerpoint
ולהלן המשחק
חלקנו את קבוצת הבנות דודות שבאו לבת מצוה (15 בערך) ל3 קבוצות
כל קבוצה קבלה 25 עדשים
אני מראה על המסך תמונה, או סרטון, יש להתבונן היטב ואחר מכן התמונה נעלמת ומופיעה שאלה עם מספר אפשרויות תשובה כל קבוצה חושבת בשקט מהי התשובה ומהמרת על מספר עדשים, אח"כ על המסך מופיעה התשובה, צדקו- מקבלות כפול מהקופה הראשית, טעו משלמות לקופה.
משחק מלא מתח, ריגוש, שמחה, צחוק תוך כדי ששם את כלת המצוה באמצע.

משחקים נוספים יש לי המון (אנחנו 7 אחיות שחוו בת מצוה:))
רשמי מה הסגנון ואשתדל לעזור

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
אני עורכת כבר מצגת אז אני לא יודעת אם זה טוב לי אני יראה כבר!
ואם יש לך עוד רעיונות אני ישמח מאוד מאוד!!
ואגב מה סוג השאלות שמעלים על המסך אחרי התמונה
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
לי היתה תחושה שמצגת נחמדת בה רואים את תמונות הילדה לא כ"כ מענינת משהו חוץ מהמשחה המצומצמת והסבתות- תקנו אותי אם אני טועה-----
אז ערכתי מצגת- אספתי תמונות וסרטונים קצרים מתוקים מאז שהיתה קטנה ועד היום
וערכתי מצגת פשוטה בpowerpoint
ולהלן המשחק
חלקנו את קבוצת הבנות דודות שבאו לבת מצוה (15 בערך) ל3 קבוצות
כל קבוצה קבלה 25 עדשים
אני מראה על המסך תמונה, או סרטון, יש להתבונן היטב ואחר מכן התמונה נעלמת ומופיעה שאלה עם מספר אפשרויות תשובה כל קבוצה חושבת בשקט מהי התשובה ומהמרת על מספר עדשים, אח"כ על המסך מופיעה התשובה, צדקו- מקבלות כפול מהקופה הראשית, טעו משלמות לקופה.
משחק מלא מתח, ריגוש, שמחה, צחוק תוך כדי ששם את כלת המצוה באמצע.

משחקים נוספים יש לי המון (אנחנו 7 אחיות שחוו בת מצוה:))
רשמי מה הסגנון ואשתדל לעזור
תודה רבה רבה!
אני עושה את התכנית הזאת
יש לך רעיון לשאלות?

• הוסף לסימניות
השאלות היו בענין של שימת לב כמו
מה היו צבע האופנים
או אילו דמויות נוספות נראו ברקע
או ששמת כמה תמונות יחד- בכמה תמונות ראו דשא
אם את רוצה עזרה ספציפית
בכייף
אני בחופשת לידה-----:):):):):)
אולי יהיה לנו יותר נח במייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות נוספים לתכנית כיתתית לבת מצווה עבור ביתי
אשמח מאוד לקבל רעיונותתתת
זה ממש מצווה גדולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה