כללי מחפשת תמונה של בוקט

• הוסף לסימניות
מחפשת תמונה של בוקט שרואים גם את הגיבועלים או של ורדים או של טוליפים או קלות או משהו אחר העיקר יפה, ושאין שום בעיה להשתמש, באיכות טובה כמובן.
דחוף לשעה הקרובה.
תודה

• הוסף לסימניות
עכשיו רואים?
eshkolit, אני לא יודע מה הסיפור, אבל לא חייבים להכניס את התמונה לתוך הטקסט. מספיק שהיא מצורפת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם ובמיוחד לברקו

זה לצלחות חד פעמי, אחד מהדוגמאות,
אני מודעת לזה שזה מאוד ענין של טעם, ויש כאלו שיגידו "שאצלם על השולחן בחיים לא.."
אבל זה דרישת הלקוח, מסקר שוק , הוא עמוק בפנים וזה מיועד לכל המגזרים,
אולי יותר מאוחר אעלה את שאר הדוגמאות,
כמובן שהכל בגדר סקיצה כרגע. ורק דוגמא אחת תודפס לפני פסח.

צפה בקובץ המצורף 8663

קבצים מצורפים

• flowers2 copy.jpg
    KB 972.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הא לך, ואם תרצי באיכות יותר גבוהה אוכל לשלוח לך במייל.

קבצים מצורפים

• DSCF0357.JPG
    1.2 MB · צפיות: 21
  • DSCF0365.JPG
    1.1 MB · צפיות: 8
  • DSCF0133.JPG
    1.4 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
עיבוד מעולה ליצירת הססגוניות, אבל כדאי לתת עוד קצת עובי ואולי גם אורך בגבעולים מתחת לסרט למען השיווי משקל-הפרופורציה.
אבל תשקיעי רק בהתאם למה שמשלמים לך.

• הוסף לסימניות
צלחת יפה מאוד, לפרחים באמצע לא התחברתי, בגלל הניגודיות הגדולה בין הגוונים של הרקע לצבע הפרחים

• הוסף לסימניות
באלמעלה מאיפה הזר הזה?

אפשר להשתמש רק בזר? אני בדיוק צריך עכשיו זר כזה!

• הוסף לסימניות
לא בזר של ברקו אלא בזר שלך ביחד עם האדום, הזר של ברקו זה רק פרחים צהובים!

• הוסף לסימניות
האמת שסליחה, הייתי מאוד נדיבה, אבל פתאום החלטתי שאני לא יכולה, כיוון שאם הלקוח לוקח את הדוגמא הזאת, אז אני חייבת ליין ייחודי אלא אם כן זה למשהו פרטי, בכל מקרה תעשה זאת לבד ע"מ שזה לא יצא בדיוק אותו הדבר
מצטערת, אם אפשר לחכות למחר אז יהיה לי תשובה סופית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה