מחפשת תמונה של מדרגות בלתי אפשריות

• הוסף לסימניות
מי שמכיר את התמונות האלה בטח יבין למה אני מתכוונת
הסתובבה פעם ברשת מצגת מלאה תמונות של כל מיני בניות הזויות,
למשל מדרגות שמובילות לקיר, דלת באמצע קיר בקומה עליונה (שמי שיפתח אותה יפול החוצה)
וכד'

אודה מאד מאד מאד למי שיש לו ויכול להעלות את התמונות האלה לכאן או לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
כמה תמונות שיש לי

מקווה שיעזור

קבצים מצורפים

• בלתי אפשרי.jpg
    KB 68.9 · צפיות: 27
  • מדרגות.jpg
    KB 186 · צפיות: 31
  • מרפסת וחצר.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
התכוונת לאלו?

קבצים מצורפים

• Staircase_[DesktopNexus.com].jpg
    KB 122.8 · צפיות: 38
  • 182_4000x300n.jpg
    KB 803.1 · צפיות: 33
  • 102.jpg
    KB 69 · צפיות: 25
  • 089_2912x4368_all-free-download.com_14728513.jpg
    1.4 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יאו, תודה על הטרחה
למרות שהתכוונתי למדרגות אחרו
תמונות של בניינים אמיתיים שצולמו עם בניה לא הגיונית

• הוסף לסימניות
יש לי את המצגת, היא לא עולה לכאן.
שולחת במייל.

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה של Escher אם יעזור

• הוסף לסימניות
לא
אני מחפשת תמונות של בניינים א-מ-י-ת-י-י-ם
לא של אשר ודומיו...

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה