אותו דבר גם תוכל להגיד על שדה התעופה (תחפושת דיילת/ טייס/)אני רואה כל שנה ילדים שמתחפשים לזה
וזה קצת צורם כי זה מקום שפתוח בשבת
כדאי לשקול את זה כשבוחרים תחפושת
כמובן שאני לא בא להתערב וכל אחד יעשה כרבותיו
יש לך תמונה של זה?לי יש חולצה ירוק בקבוק עם סמל גן החיות בלבן מקדימה
מאחורה בגדול כתוב צוות הגן
הדפסתי את המפה של הגן בקטן
יש פה את המפה שלהםיש לך תמונה של זה?
לגבי החולצה מקדימה יש את הלוגו שלהםיש לך תמונה של זה?
וואי ממש עזרת לילגבי החולצה מקדימה יש את הלוגו שלהם
צפה בקובץ המצורף 1913223
מאחורה יש את את המילים צוות הגן
צפה בקובץ המצורף 1913226
יכול להיות שגן חיות מסכימים למכור חולצות כאלו, אפשרי לשאול אותם.
מכנסים בצבע בז את יכולה לשים נעלי בלנסטון
@יולי בולי איך אפשר ליצור איתך קשר? תודה!!לגבי החולצה מקדימה יש את הלוגו שלהם
צפה בקובץ המצורף 1913223
מאחורה יש את את המילים צוות הגן
צפה בקובץ המצורף 1913226
יכול להיות שגן חיות מסכימים למכור חולצות כאלו, אפשרי לשאול אותם.
מכנסים בצבע בז את יכולה לשים נעלי בלנסטון
לי יש חולצה ירוק בקבוק עם סמל גן החיות בלבן מקדימה
חצאית בזאשמח לראות השראות לתחפושת עובדת בגן החיות- לבת
איזה חצאית? איפה אפשר להשיג חיות לשים על החולצה?
האם החולצה פנויה השנה?לי יש חולצה ירוק בקבוק עם סמל גן החיות בלבן מקדימה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים