עזרה מחפשת תמונות היסטוריות ברשת- לצורך פרויקט תחקיר

• הוסף לסימניות
לדוג' תמונה של רכבת בבודפסט של לפני 150 שנה.

אני צריכה תמונה מפורטת ואיכותית - לא צריך שיהיה זכויות יוצרים כי זה לא לשימוש ישיר.

יש לכם רעיונות איפה אני יכולה למצוא תמונות כאלו בשפע?

• הוסף לסימניות
לדוג' תמונה של רכבת בבודפסט של לפני 150 שנה.

אני צריכה תמונה מפורטת ואיכותית - לא צריך שיהיה זכויות יוצרים כי זה לא לשימוש ישיר.

יש לכם רעיונות איפה אני יכולה למצוא תמונות כאלו בשפע?

תנסי לבדוק מה מופיע ב'ערך' עצמו בויקיפדיה. [רכבת]
בדרך כלל יש מידע היסטורי ותמונות בדף עצמו או בקישורים בתחתית העמוד.

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק מה מופיע ב'ערך' עצמו בויקיפדיה. [רכבת]
בדרך כלל יש מידע היסטורי ותמונות בדף עצמו או בקישורים בתחתית העמוד.
תודה רבה

בויקפדיה וכו' ניסיתי
צריכה מאגר יותר גדול

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אגב בשאטרסטוק
מתנתק לי כל רגע עם הודעת שגיאה
זה קורה גם לכם?

• הוסף לסימניות
הוא דורש להתקין נגן פלאש.

• הוסף לסימניות
ש...
אדובי ממליצים להסיר את ההתקנה, למי שעדיין קיים אצלו. זו היתה וכנראה עדיין פרצה שקוראת לכל ההאקרים והפצחנים למיניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה