כללי מחפשת תמונות כמצ"ב אבל באיכות

• הוסף לסימניות
ואפשר גם בתשלום.
אשמח גם לדעת מאיפה משיגים כאלה תמונות

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 55.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
....

...........

קבצים מצורפים

• Graphic1.ai
    KB 630.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
ואין לזה בעיה של זכויות יוצרים?
מה המקור של התמונות?

• הוסף לסימניות
אני יכולה לצייר לך בלי כסף, אבל אני צריכה דוגמא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;282129:
אני יכולה לצייר לך בלי כסף, אבל אני צריכה דוגמא.

מה עם הדוגמא שלמעלה?
אפשר לעשות כזה דבר?
התמונות האלה חוקיות של הלקוח עד כמה שידוע לי.
אבל למה בחינם?
ממש נדיבות

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שלטיפוגרף / פריד יש הרבה כאלו באוסף..
ואגב - חיפשתי אותך אתמול ואמרו לי שכבר הלכת..
ממש התאכזבתי.

• הוסף לסימניות
את מי חיפשת, אותי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;282225:
מה עם הדוגמא שלמעלה?
אפשר לעשות כזה דבר?
התמונות האלה חוקיות של הלקוח עד כמה שידוע לי.
אבל למה בחינם?
ממש נדיבות

בגלל שזה לא ממש המקצוע שלי. רוצה או לא? אין לי בעיה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהלקוחה כבר בחרה מישהי מקצועית מהפורום הזה, ואני שמחה שהבאתי פרנסה למישהי מפה.
תודה לכל מי שרצה לעזור
אתם משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה