כללי מחפשת תמונות לשדרוגים

• הוסף לסימניות
שלום
מצורף פה תמונות, ביקשו ממני לשדרג אותם יותר...
אם אפשר למי שיש חבילת תמונות, משהו בסגנון הזה ויקטורי (לא ציורי יוני, משהו כמו ב-esky)
אני יודעת שתמונות esky עולה כסף, ויש לי את החבילה שלהם, רק שאין לי תמונות בדיוק כאלו... ואם יש עוד תמונות כמו למשל: מנקה שהוסף כיסאות,ילקוט, מחדדים, עט, עיפרון, מספרים,מזכירה,מנהלת,פעמון מצלצל, שעון שמורה על שעה 8, רכבת,כדור,קוביות,ילדה שחושבת,חנות מכולת שילדה באה לקנות. וכו'... ומה שקשור לבית ספר.

מי שיכול לעזור לי, אני אשמח מאד!! פשוט יקל עלי בחיפושים של שעות אחרי תמונות, וסתם חבל לי על הזמן.
תודה רבה רבה
פרט חשוב: שיהיה שחור לבן ולא צבעוני

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    KB 437.4 · צפיות: 22
  • תמונה2.jpg
    KB 377.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יש משהו שיכול לעזור לי?
העניין קצת דחוף לי
תודה

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום לפנות לפורום איור.
מאייר פרטי יספק לך עבודה מדויקת ויוכל לקלוע בדיוק לצרכים שלך.
יחסוך לך המון שיטוטים וחיפושים, והתוצאה תהיה לטעמך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה