כללי מחפשת תמונות של איורים כמו טפטים לקירות ויקטוריאניים

• הוסף לסימניות
יש למישהו או אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
ב SXC לא מצאתי.
אני מחפשת כמו טפט כזה לרקע שייראה כמו הטפטים שנהגו לשים על הקירות באנגליה עם איורים של עלים או משהו דומה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
באייסטוק תוכלי למצוא, נתקלתי הרבה פעמים.

• הוסף לסימניות
זה לא בחינם
אני מחפשת תמונות חינמיות ללא זכויות יוצרים

נכתב ע"י start;312102:
באייסטוק תוכלי למצוא, נתקלתי הרבה פעמים.

• הוסף לסימניות
משהו טוב, מקווה...

קבצים מצורפים

• elegant design background.rar
    1.4 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
וואו...מאד יפה. זה הסוג שאני מחפשת. אם יש עוד בצבעים אחרים גם, אשמח מאד. בעיקר בכחול ובאדום בורדו.
תודה ותזכי למצוות.

• הוסף לסימניות
מצ"ב 2 רקעים אחד בורדו-אדום. והשני כחול.
בהצלחה, ושמחה תמיד לעזור :)

קבצים מצורפים

• עוד 2 רקעים.rar
    3.9 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;312116:
וואו...מאד יפה. זה הסוג שאני מחפשת. אם יש עוד בצבעים אחרים גם, אשמח מאד. בעיקר בכחול ובאדום בורדו.
תודה ותזכי למצוות.

זה ווקטורי, הצבעים ניתנים לשינוי בקלי קלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה