כללי מחפשת

• הוסף לסימניות
חיפשתי בשאטרסטוק המשכיות.
תמונה בהמשכים של כמה חלקים או אפילו משהו עיצובי ופחות ציורי שמתאים ל5 קאפות גדולות שייראו המשכים.
ולא מצאתי.
יש אפשרות להפנות אותי לקישורים בענין?

• הוסף לסימניות
לא הייתי מספיק מובנת?

• הוסף לסימניות
אז לא הייתי מובנת.

אני מחפשת משהו עיצובי/תמונתי/ציורי שמתחלק לחלקים כל החלקים הם כמו סט אבל מעט שונים זה מזה

ואני מצרפת תמונה-

קבצים מצורפים

• עיצוב קוביות פינה כרטיס משלוש זוגי עובר ורוד כתום מע?.jpg
    1.5 MB · צפיות: 12
  • עיצוב קוביות פינה כרטיס זוגי עובר ורוד כתום מעוגל (1).jpg
    1.5 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תצרי את זה לבד...
קחי ויזואל אופקי , וחלקי אותו ל 5

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2225168:
תצרי את זה לבד...
קחי ויזואל אופקי , וחלקי אותו ל 5

אני מעדיפה משהו מוכן.

• הוסף לסימניות
יש לזה שם/מושג שיאפשר לחפש בשאטרסטוק ולמצוא דברים דומים?

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
את מחפשת רקע?
וקטור או תמונה?

• הוסף לסימניות
יש כאן סטים של באנרים.

• הוסף לסימניות
סגנון כזה? אם כן חבל על הזמן של החיפושים, זה לוקח כמה רגעים ונותן את התוצאה שרצית

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.png
    KB 217.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avishag;2226832:
את מחפשת רקע?
וקטור או תמונה?

מעדיפה וקטור, אלא אם כן אני אמצא תמונה חמודה.

נכתב ע"י bbh200;2226859:
סגנון כזה? אם כן חבל על הזמן של החיפושים, זה לוקח כמה רגעים ונותן את התוצאה שרצית

לא ממש כזה.
אבל אשמח ללמוד ממה שעשית.

• הוסף לסימניות
הכפלתי את התמונה כמס' הפעמים שרציתי, יצרתי מלבן שיהיה נתיב מורכב ועשיתי אותו למסכת גזירה על כל תמונה בצד אחר (שמאל, ימין, אמצע) וזהו
מאמינה שיש דרך פחות פרימיטיבית לעשות את זה, אבל זה מה שאני יודעת משיטוטי באילוסטרייטור

דרך אגב, תמונה של מה את מחפשת בדיוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbh200;2227296:
הכפלתי את התמונה כמס' הפעמים שרציתי, יצרתי מלבן שיהיה נתיב מורכב ועשיתי אותו למסכת גזירה על כל תמונה בצד אחר (שמאל, ימין, אמצע) וזהו
מאמינה שיש דרך פחות פרימיטיבית לעשות את זה, אבל זה מה שאני יודעת משיטוטי באילוסטרייטור

דרך אגב, תמונה של מה את מחפשת בדיוק?

תודה על ההסבר אני אנסה לעשות זאת למען התרגיל.

תמונה של... אני לא יודעת של מה, משהו קלאסי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה