מחפש אדריכלית כרגע למדידות ויצירת סקיצה בירושלים

• הוסף לסימניות
בשמחה,
תוכלי ליצור קשר באישי או במיל 5714115d שטורדל גימיל...

• הוסף לסימניות
אני עובדת גם בירושלים
ליצירת קשר
0527140256
Rivkiperl בגימייל

• הוסף לסימניות
מרים ליפשיץ - זריזה כמו טיל - מקצועית ביותר. ממליץ בחום מנסיון!!!

lifshitzmiriam+gmail.com

• הוסף לסימניות
גם אני מוסיפה המצלה חמה על חדוי פלבני

• הוסף לסימניות
תמי רוטנברג ממש מצויינת!

• הוסף לסימניות
מוזמנת לפנות אלי לקבלת הצעת מחיר ולהתרשמות מתיק עבודות
chagit.toledano בג'מייל...
053-3178878

• הוסף לסימניות
מרים ליפשיץ -
1605104770839.png

• הוסף לסימניות
אשמח לשרת אתכם
עבודה מקצועית ופרקטית
רעיונות ופתרונות חדשניים
תוכניות לשביעות רצונם המלא של הלקוחות
6512935@גימייל . קום

• הוסף לסימניות
שלום לך
משתמש-ch.p.g..אני כותב לך כאן הודעה לגבי המודעה זו פשוט שמה באשכול אני לא יכול להגיב
"אני מעוניין לקנות דירה בבית שמש אפשרות לטאבו משותף 3 חד' עד 1.2 מ' ש"ח"
אני ישמח שתהיה איתי בקשר יש לי משהו בשבילך

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום לך
משתמש-ch.p.g..אני כותב לך כאן הודעה לגבי המודעה זו פשוט שמה באשכול אני לא יכול להגיב
"אני מעוניין לקנות דירה בבית שמש אפשרות לטאבו משותף 3 חד' עד 1.2 מ' ש"ח"
אני ישמח שתהיה איתי בקשר יש לי משהו בשבילך
0-737895137 זה הטל שלי

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור אני מירושלים.0527007616 בהצלחה רבה.
יש לי גם מודד צמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה