כללי מחפש אמנים גרפיים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מקצוענים אמיתיים, בסגנון דומה לכזה.

http://shlomlom.com/

אשמח לקבל שמות של אנשים הראויים לתארים כאלה.
לא משנה אם הוא שייך למגזר שלנו או לא.

• הוסף לסימניות
אני :D

סתם...

הלוואי עלי...

• הוסף לסימניות
נחמד. שום דבר שגרם לי לחוש את:
"לעזאזל! למה לא אני עיצבתי את הדבר הזה!!..."

זה אומר שאני ראוי לתואר?
אם כן, פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
ניתן אולי להעלות דוגמא שתיים, למנותבים למינייהם?

• הוסף לסימניות
הרשל'ה ושיע אתם יכולים להיות בטוחים שאתם היית הראשונים אצל דואר רק הוא רצה לשמוע עוד כמה שמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;312052:
ניתן אולי להעלות דוגמא שתיים, למנותבים למינייהם?

למען המנותבים הושע נא והושיע נא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;312051:
נחמד. שום דבר שגרם לי לחוש את:
"לעזאזל! למה לא אני עיצבתי את הדבר הזה!!..."

זה אומר שאני ראוי לתואר?
אם כן, פרטים באישי.

אם ככה אז אתה "מעצב על" אמיתי....;)
הבחור מעצב לכל המותגים המובילים, לא סתם הם בוחרים בו

• הוסף לסימניות
מצטרפת להנל רוצה לראות דוג למי שאינו מחובר לאינטרט

• הוסף לסימניות
טוב, הוא למד בבצלאל..
יש לי כמה שמות בשבילך, יש לי גם קישורים לתיקי עבודות טובים, אבל אי אפשר לעלות אותם כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;312081:
טוב, הוא למד בבצלאל..
יש לי כמה שמות בשבילך, יש לי גם קישורים לתיקי עבודות טובים, אבל אי אפשר לעלות אותם כאן.

צודקים תם ושמשי.
יש כאן בפורום מספר מצומצם אבל מכובד של אנשים הראויים לתואר זה. אבל אני רוצה עוד שמות בסגנון הזה שזה סגנון של בוגרי בצלאל (לאו דווקא, אבל משום מה יש להם את זה) ולא הסגנון המקובל פה בד"כ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דואר;312093:
צודקים תם ושמשי.
יש כאן בפורום מספר מצומצם אבל מכובד של אנשים הראויים לתואר זה. אבל אני רוצה עוד שמות בסגנון הזה שזה סגנון של בוגרי בצלאל (לאו דווקא, אבל משום מה יש להם את זה) ולא הסגנון המקובל פה בד"כ..

אם לתמצת את הסגנון ה"בצלאלי" הנ"ל, הייתי מסכם זו כך בקצרה:
"צעירים מנותקים חובבי רטרו השבויים בקונפציה שינקינאית אינפנטילית-מודעת".
אין בדבר בכדי לזלל חלילה בכישרון המוכח של היוצר.

התוצאה אכן מאד מרשימה ולעיתים אף מקורית, לעיתים אפילו מוכרת.

• הוסף לסימניות
שאלה - האם אתם מחפשים מישהו ששולט בכל המדיות האלו, או שאם הוא מאייר ומעצב גרפי ללא המולטימדיה זה גם מתאים לכם?

• הוסף לסימניות
אולי תעלו למנותבים, שיבינו במה מדובר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;312106:

הרשל'ה,
המאוד מוערך,
"יתהלל חוגר כמפתח"....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;312106:

נכון שאתה מוכשר בלי ללמוד, אבל אולי אם היית לומד היית מאלה שמעצבים לנטוויזן ב10 מיליון דולר. השכלה מעולם לא הזיקה למישהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;312194:
נכון שאתה מוכשר בלי ללמוד, אבל אולי אם היית לומד היית מאלה שמעצבים לנטוויזן ב10 מיליון דולר. השכלה מעולם לא הזיקה למישהו.

אני לא רוצה להתפרץ לדעת גדולים, אבל בתור אחד שמכיר מספר עצום של בוגרי מוסדות לעיצוב ובמקביל זכה להכיר את האומן האדיר ר' הרשל'ה, אני מרגיש חובה מוסרית וערכית לציין שהרשל'ה, שלא למד במוסד מסודר ובעל שם, אינו נופל מהם ואף עולה בכשרונו על רובם! השכלה היא דבר חשוב מאין כמותו, אבל לרוב מקומות אלה אינם עושים חסד עם אותו צעיר כשרוני שהחליט להקדיש 4 שנים מחייו לפיתוח כשרונותיו באותו המקום. אוטודידקטיות בתחום זה מלווה בכישרון ואהבה היא לרוב שילוב מנצח. מקומות כאלה היו גורמים לכשרונות ברוכים כמו רבים וטובים הנמצאים כאן לקמול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;312495:
אני לא רוצה להתפרץ לדעת גדולים, אבל בתור אחד שמכיר מספר עצום של בוגרי מוסדות לעיצוב ובמקביל זכה להכיר את האומן האדיר ר' הרשל'ה, אני מרגיש חובה מוסרית וערכית לציין שהרשל'ה, שלא למד במוסד מסודר ובעל שם, אינו נופל מהם ואף עולה בכשרונו על רובם! השכלה היא דבר חשוב מאין כמותו, אבל לרוב מקומות אלה אינם עושים חסד עם אותו צעיר כשרוני שהחליט להקדיש 4 שנים מחייו לפיתוח כשרונותיו באותו המקום. אוטודידקטיות בתחום זה מלווה בכישרון ואהבה היא לרוב שילוב מנצח. מקומות כאלה היו גורמים לכשרונות ברוכים כמו רבים וטובים הנמצאים כאן לקמול...
יש אפשרות לראות משהו מבית הרשל'ה.? מעולם לא ראיתי .מאוד מסקרן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודי;312518:
יש אפשרות לראות משהו מבית הרשל'ה.? מעולם לא ראיתי .מאוד מסקרן..
סקרנותך הדליקה אף את שלי, אי לכך ערכתי חיפוש קל...
לא מצאתי עבודות גרפיות, אבל...
כן העלתי בחכתי מס' איורים משובבי נפש (עתיקים בחלקם אמנם, אבל בדיוק על זאת נא': לא נס ליחם..) בהנאה...
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; text-align:right; mso-pagination:widow-orphan; direction:rtl; unicode-bidi:embed; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"טבלה רגילה"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> http://www.prog.co.il/showthread.php?t=24812<o></o>
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=26316<o></o>
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=23012<o></o>
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=34127<o></o>
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=23067<o></o>
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=23106<o></o>
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=23032<o></o>
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=22986<o></o>

• הוסף לסימניות
חבר'ה, רגע, רגע...... אל תרוצו! חכו לי........
ההה ההה ההה
מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן?
אמנים? מקצוענים אמיתיים? נראה לי שהכרתי אחד כזה פעם, אבל זה היה לפני המון זמן.
אהה נכון, הוא היה מקצוען.... אבל לא מעצב גרפי, הוא היה מכונאי רכב, אבל "מה זה" מקצוען?!.

נו באמת, בין 5000 חברים בפורום כ"כ קשה למצוא?
:) :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;312495:

תרשה לי לא להסכים איתך. דיבורים כאלה הם אלו שגורמים למקצוע להדרדר. גם לאונרדו דה וינצ'י ומיכאלאנג'לו למדו. כשרון כשרון... practice makes perfect.
גם אני הסתובבתי בויצו ושנקר ותילתן, והעבודות שראיתי שם הם כמה ליגות מעל מה שרואים כאן בדרך כלל, תסלחו לי, אני מכלילה בזה גם את עצמי.
נכון, הכשרון משחק במקצוע הזה תפקיד ראשי, הנה דוגמא מבחור צעיר שאת רוב העבודות שלו באתר הוא עיצב בגיל 17 http://www.inspires.co.il/, אבל אני בטוחה שהוא יעשה עם הכשרון שלו משהו הרבה יותר גדול ויהיה בסוף איזה אמן או אדריכל גדול.
גם המאייר יוסי אבולעפיה צייר כבר מילדות בלי ללמוד בשום מקום ובכל זאת ראה לנכון בשלב מסויים ללמוד קורס רישום, לפחות משהו... תמיד אפשר להגיע ליותר.
כשאני רואה את העיצוב שהיה לפני חמישים מאה שנה, לעומת העיצוב של היום, אני מבינה שלמרות כל השכלולים והמישוב והפוטושופ האינסופי, רמת העיצוב דווקא ירדה. פעם כל שלט פשוט היה עבודה שהולכים איתה לאמן, שיודע טיפוגרפיה, שיודע לצייר. והיום אנשים לא לומדים את המקצוע כמו שצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה