מחפש את השיר ברוך אל עליון!

• הוסף לסימניות
בס"ד

מחפש את השיר
ברוך אל עליון במנגינתו האיטית..

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לשלהבת גירסה כלשהיא לשיר, נדמה לי במארז של זמירות שבת

• הוסף לסימניות
זה?

קבצים מצורפים

• ברוך קל עליון.mp3
    4.4 MB · צפיות: 554
  • הוסף לסימניות
בס"ד

לא יודע של מי זה.. שמעתי את זה בביצוע של כפר חסידים, נדמה לי..

• הוסף לסימניות
בטח הכוונה למנגינה של המילים "גלות ווי גרויס ביסטו"....
אין לי את זה, אבל אולי יכוון את מי שיכול לתת.

• הוסף לסימניות
ב"ה
קפץ לי.
נראה לי שאני יודע לאיזו מנגינה אתה מתכוון, אבל אין לי לצערי

• הוסף לסימניות
אולי את זה?

של הרב משה גולדמן

קבצים מצורפים

• 08-ברוך א-ל עליון.mp3
    4.4 MB · צפיות: 372
  • הוסף לסימניות
מצאתי ברשת קטע וידאו ביוטיוב, של ברוך קל עליון-של מודזיץ-בקונצרט חזנות של מודזיץ, נראה שהתכונת לזה.
אין לי אפשרות להוריד את זה...

• הוסף לסימניות
מוסיקה - תני את השם של הקטע וידאו ואוריד.

• הוסף לסימניות
זה לא מה שהעליתי???

• הוסף לסימניות
חידודים5, אתה גורם נזק לרבים. אני שוקל להפסיק להעלות שירים לפי בקשת אנשים. אתה מוכן להגיב בבקשה? מה שהעליתי לך, זה טוב או לא?

• הוסף לסימניות
מצטער, לא הייתי בקרבת מחשב ימים רבים. מה ששלח חסידישער זה מה שחיפשתי. יש למישהו באיכות יותר טובה? ההקלטה של שלהבת לא משהו..

תודה לכולם ושוב סליחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה