כללי מחפש דפוס שמדפיסים על שקיות ניילון

• הוסף לסימניות
במחיר טוב
אני צריך שני סוגי גדלים:
א: גודל ניילון שקצת יותר גדול מ a4
ב: גודל ניילון שקצת יותר גדול מ a3
10000 חתיכות משניהם ביחד
שקיות בסגנון של גל פז וכדו'
הקרע הוא צבע לבן ובאמצע לוגו של החנות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תנסה: 03-5598096.
'איפא-פלסט'.
בחולון, עושים דברים יפים, לא יודע מה המחירים.

• הוסף לסימניות
יותר טוב בבני ברק או בירושלים

• הוסף לסימניות
גל פרינט בני ברק, רח' השומר. מדפיס על מגוון מוצרי פרסום.
טל: 03-6772431 050-5286054
פקס: 03-6777708
מייל:
sadovgr@netvision.net.il
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אזור תעשיה ברקן
050-4111718
נפתלי
לא תתאכזב מהמחירים

• הוסף לסימניות
משי טישיו
הם נמצאים בעטרות (צמוד לירושלים) ועושים יופי של עבודה
לדוגמא השקיות של גלפז זה עבודה שלהם.

אם מעניין אותך, שלח לי באישי ואקשר אותך איתם..

• הוסף לסימניות
רק תקח בחשבון ש10000 זו כמות מתחת לסף המינמאלי.
דבר שישפיע דרסטית על המחיר.

• הוסף לסימניות
ומה עושים

אם לקוח חפץ בחמשת אלפים שקיות?

• הוסף לסימניות
יעשו לו גם 100 אבל המחיר יהיה גבוה במאות אחוזים.
בדרך כלל להדפסה ב2-3 צבעים המינימום הוא 30,000 ולפרוצס 60,000

• הוסף לסימניות
10000 זה כמות טובה ובסדר שלח לי מייל ומס' טלפון ואקשר אותך עם אחד שיבוא אליך ישירות, נותן שירות מצויין ובעיקר מחיר טוב מאוד.

• הוסף לסימניות
תתקשר לחיים מאיר הלר סוכן של קנה פלסט בבני ברק מחירים זולים ושירות עשר

חיים מאיר הלר 054-7586489 מדפיס על ניילונים ומפות וכו' וכו' אני קיבלתי ממנו הרבה דברים תרומה למוסדות שאני עובד איתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה