WordPress מחפש דרך להצגת נציב יום באתר למוסד

• הוסף לסימניות
הדרישות של המוסד
  • לוח שנה לועזי/עברי, או עברי לבד
  • הצגת ההנצחה בראש האתר > ימשך אוטומאטית מהלוח שנה
  • עמוד שבו יופיע הלוח שנה, בתאריכים תפוסים יוצג השם של ההנצחה ובפנויים ישאר ריק

תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה יכול לעזור לך:

בתגובה האחרונה (לרגע נתון זה) של יהודה תירם יש קישור לתוסף שהוא כתב. שעובד יפה.
רק שים לב שאמנם התאריכים אמנם עבריים, אבל המבנה של הלוח לועזי.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה יכול לעזור לך:

בתגובה האחרונה (לרגע נתון זה) של יהודה תירם יש קישור לתוסף שהוא כתב. שעובד יפה.
רק שים לב שאמנם התאריכים אמנם עבריים, אבל המבנה של הלוח לועזי.

זה האתר הראשון שאני מחפש פתרונות לשאלות שלי
אז כמובן שראיתי את הפוסט הזה אבל לתגובות לא הגעתי.

אני מעדיף משהו במבנה של תאריך עברי אם קיים

בסופו של דבר אני צריך שהוא ישלוף לי את השם מהלוח שנה ויכניס לכאן
1592821193858.png

• הוסף לסימניות
אתה יודע PHP?
לשלוף את השם הייתי שולפת בעזרת QUREY מהACF:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכירה פתרון רק ב-PHP.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה