מחפש: הגרח"פ שיינברג אצל הגר"ע יוסף

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים הסתובב ברשת קטע וידיאו בן כמה דקות שהגרח"פ שיינברג בא לביקור חולים אצל הגר"ע יוסף ודיברו ביניהם בעזרת מתווך...
מאמצי הכבירים למצוא את זה לא העלו כלום, בפרט שאני מנותב.
אולי למישהו יש את זה, או יכול לחפש לי ולשלוח לי. אהיה אסיר תודה.

• הוסף לסימניות
!

העלתי את סוף הסרט [שאינו מפורסם - בו הוא נותן להרב שינברג את ספרו 'חזון עובדיה החדש - בזמנו מאז יצאו עוד 10 ספרים...]
יש לי את כולו רק שהוא שוקל כ40 מגה.

קבצים מצורפים

• MOV01205_mpeg4_mp3.avi
    4.6 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י usb101;950878:
העלתי את סוף הסרט [שאינו מפורסם - בו הוא נותן להרב שינברג את ספרו 'חזון עובדיה החדש - בזמנו מאז יצאו עוד 10 ספרים...]
יש לי את כולו רק שהוא שוקל כ40 מגה.
תודה רבה,
אנא אנא אולי תעלה לג'מבו מייל?!
אני בטוח שכולם כאן יודו לך על זה מאוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נו נו
ראית?
הצלחת להוריד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י usb101;951015:
נו נו
ראית?
הצלחת להוריד?

כן! תודה ענקית!
מרגש עד דמעות לראות איך שגדולי ישראל בוכים כשרואים כאב של אחרים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זיכוי הרבים ממש!!!
התרגשתי מאד!
שכוייח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה