מחפש המלצה מקום לקנית מתקן רקעים+ רקע

• הוסף לסימניות
מחפש המלצה מתקן גודל לפחות 3*3 ומגוון רקעים לבחירה בירושלים
מקום זול ואמין

• הוסף לסימניות
פוטופריק פתחו עכשיו סניף בירושלים

יש גם את שוורץ, פריזמה..

• הוסף לסימניות
שמעתי שלאחרונה איציק קנטי ממליץ על מישהו בשם רפי, שיש לו מחסן מכירות, במחירים ממש שווים.
תאורות, מתקנים רקעים וכו'.

• הוסף לסימניות
שמעתי פוטופריק יעשה מחירים טובים בפתיחה שווה לעקוב
הבנתי שזה יהיה יום רביעי עוד שבועיים
אני אבדוק ואם יהיו עדכונים אני אכתוב

• הוסף לסימניות
בשוורץ ופריזמה צריך להזמין, אין להם כ"כ בחנות עצמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanib;1962086:
שמעתי פוטופריק יעשה מחירים טובים בפתיחה שווה לעקוב
הבנתי שזה יהיה יום רביעי עוד שבועיים
אני אבדוק ואם יהיו עדכונים אני אכתוב

פוטופריק כבר פעיל בירושלים.
(יד חרוצים 10, תלפיות)

חנות נחמדה מאוד ויש הכל במלאי.

• הוסף לסימניות
אכן פוטופריק פתוחים כבר בירושלים
הייתי אצליהם היום :)

• הוסף לסימניות
המחירים לרקעים באמת יותר זולים?

• הוסף לסימניות
אם מדובר במוט מתפרק כדאי לבדוק באיזה סוג מדובר
לפני כמה שנים קניתי בפוטופריק מוט מתפרק שהתחבר ע"י הברגות וכו' והוא ממש לא פרקטי ונהרס מהר
המוט המומלץ הוא כזה שחלקיו מתחברים אחד לתוך השני ללא התעסקות עם הברגות
יש כזה בוילנסקי, מומלץ (ת"א)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה