כללי מחפש המלצה על בית דפוס במרכז (בפורום הפקות דפוס לא הלך)

• הוסף לסימניות
עומד להדפיס ספר של 100 עותקים, בצבע, כריכה קשה. קיבלתי כמה הצעות מחיר מבתי דפוס, אבל הבחנתי שדרך העבודה של כל אחד שונה.
אשמח מאוד לקבל המלצתכם לבית דפוס באיזור המרכז, רצוי בני ברק, שיש לכם ניסיון טוב איתו מבחינת אמינות, מקצועיות ואדיבות.

הבהרה: הצעות מחיר כבר קיבלתי, אני מחפש המלצות מניסיון אישי.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני נמצא כעת ימים ספורים לפני הדפסת כמות עותקים גדולה מאוד של ספר צבעוני עם מפרט לא פשוט, וב"ה בחרתי להדפיס את הספר בדפוס מיקוד באשדוד (רחוב האופים 3).
אם אני לא טועה יש להם גם שירות משלוחים.

עותק הדוגמה שקיבלתי מהם נראה נפלא, הכריכה מצוינת ואיכות ההדפסה והצבע מדויקת ומעולה.
ממליץ בחום.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
דפוס האוזר, לא יודעת בדיוק איפה הם,
אבל הם מוציאים עבודות צבע מדויקות ביותר!!

• הוסף לסימניות
דפוס גבעון 0528693566
ליד התחנה המרכזיית בפ"ת,
דפוס פצצה!! מוציאים עבודות מיוחדות!

• הוסף לסימניות
שלום דפוס
0548400453
עבודה מעולה, מהירה
שירות נפלא
ומחירי רצפה
מניסיון רב

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על דפוס מיקוד
אמנם, אין לי נסיון בספר
אבל השירות שלהם ליגה, ההדפסה מעולה
המחירים מצויינים והזמינות גבוהה.
יש משלוחים לכל הארץ.

• הוסף לסימניות
תודה לכל הממליצים.
יש למישהו ניסיון ספציפי עם ספרים כמויות קטנות/הדבקה?

• הוסף לסימניות
ממליצה על דפוס מיקוד
הדפסה מדויקת ואיכותית מאוד
שירות טוב ואמין, משלוחים מהירים

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון עם דפוס האוזר שהמלצתי למעלה.
הוא מוציא עבודות תבע ברמה גבוהה מאד.

• הוסף לסימניות
הודפוס רהב- נמצאים בת"א יד חרוצים- צוות מנצח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה