דרוש מידע מחפש המלצות או מידע על קורס טיפול בהפרעות תקשורת של ידיד נפש

• הוסף לסימניות
אני מתענין מעט בלימוד בטיפול בבעיות תקשורת
זה לא טיפול נפשי בכלל , ולא טיפול רגשי . זה יותר מיומנויות וכו' ולכן זה שונה מהאשכולות שנפתחו כאן בנושאי טיפול רגשי
יש לי הצעה לקורס של ארגון ידיד נפש תחת המטפל אריאל נויפלד שהוא איש ממש מוצלח בתחום.
האם יש כאן מישהו שיודע לומר לי פרטים על הקורס מהיכרות במחזורים קודמים?
לאיפה מצליחים להגיע אחרי הקורס?
האם יש מקומות אחרים שמקבלים תעודה יותר קביל המהתעודה של ידיד נפש?

1758196733374.png

• הוסף לסימניות
בית ליאור
עמוד הבית / הכשרת מטפלים / הכשרת מטפלים התנהגותיים (ABA)

הכשרת מטפלים התנהגותיים (ABA)​

מטרת הקורס הינה הכשרת מטפלים והורים על פי עקרונות ניתוח התנהגות יישומי (ABA) והיכרות עם כלים משלימים – תקשורת מקרבת (NVC) וטיפול התנהגותי דיאלקטי (DBT) .
1764061698594.png

• הוסף לסימניות
אריאל נויפלד הינו מטפל ידוע
יש צורך גדול במטפלים (דווקא גברים) במגזר שלנו, לתחום של הרצף.
אולם קשה להניח שהתעודת הכשרה של הגופים הנ"ל תהיה מוכרת על ידי קופות החולים לצורך הסדרת החזרים.
הקריטריונים לטיפול בהחזרים באוטיזם די קשיחים, ודורשים התמקצעות אקדמית טיפולית פלוס התמחות ספציפית באוטיזם.

• הוסף לסימניות
אני התענינתי שם
מדובר בקורס של 15 מפגשים ולאחמ"כ עבודה תחת הדרכה
כששבועיים יש מפגש קבוצתי עם אריאל בו עוברים על מקרה (טיפול בהסרטה) ופעם שלישית יש מפגש פרטי עם אריאל
חובת השתתפות במפגשים בתשלום היא לשנתיים כדי שהלומד באמת יצא מומחה ולא יקח תעודה וילך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה