שואב שוטף מחפש המלצות על שואב אבק יבש רטוב. גם במחיר גבוה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפש שואב אבק רטוב יבש עוצמתי

• הוסף לסימניות
מחפשים המלצות על שואב שוטף הכי טוב שיש מבחינת נקיון וכו'
ופחות עלויות של תחזוקה שוטפת.
תודה

• הוסף לסימניות
אני מאוד ישמח אם יש למשהו המלצה לשואב אבק חזק מאוד ולא משנה המחיר, העיקר שיהי חזק ויחזיק לאורך זמן.
תודה

• הוסף לסימניות
אני מאוד ישמח אם יש למשהו המלצה לשואב אבק חזק מאוד ולא משנה המחיר, העיקר שיהי חזק ויחזיק לאורך זמן.
תודה
לא יודע איזה סוג אתה מחפש,
אני חיפשתי תעשייתי,
לאחר בירורים רכשתי שואב של חברת קרשר WD5 . בינתיים מאד מרוצים. ב"ה.

• הוסף לסימניות
אני ממש מודה לך.
אבל אשמח לקבל המלצה לשואב אבק טוב באיזור ה500 שח אבל שיהיה חזק במיוחד

• הוסף לסימניות
לא יודע איזה סוג אתה מחפש,
אני חיפשתי תעשייתי,
לאחר בירורים רכשתי שואב של חברת קרשר WD5 . בינתיים מאד מרוצים. ב"ה.
עדיין מרוצים?
האם שואב גם רטוב והאם ניתן גם במקומות צרים ממש? (כמו המסילות הצרות ביותר)
אודה מאוד לתגובה!!

• הוסף לסימניות
וזה שואב גם מקומות צרים כמו מסילות? זה שואב אבק מספות ברמה גבוהה?

• הוסף לסימניות
זה שואב גם ספות וריפוד באותה רמה כמו שואב רגיל כי הבנתי שלא?

• הוסף לסימניות
טינקו הוא שואב שוטף לרצפה, יש לי ,

מחפשת שואב אבק עוצמתי לשאיבה מריפודים, מסילות וכו' ושיוכל לשאוב גם מים מהמסילות.
האם הקרשר עונה על הצורך הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה