עזרה מחפש השראה ליצירת אילן יוחסין משפחתי עם משפחה ענפה ב"ה..

• הוסף לסימניות
הכולל ילדים נכדים ונינים..

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא יודע אם זה נקרא אילן יוחסין. יותר עץ משפחתי. אולי יעזור.
עץ משפחתי.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עיצוב מהמם
אני מחפש השראה איך ליצור סוג כזה אבל עם משחה ממש מורחבת
שיש גם הרבה ילדים וגם הרבה נכדים ונינים,
שלא יראה דחוס...
מכרה שלי עיצבה פעם כזה דבר (פיזית!!!)
כעץ דקל, כל משפחת מקור היתה ענף, וכל פירוט היה אשכולות תמרים.

והסבים רבא בשורשים.

• הוסף לסימניות
מכרה שלי עיצבה פעם כזה דבר (פיזית!!!)
כעץ דקל, כל משפחת מקור היתה ענף, וכל פירוט היה אשכולות תמרים.

והסבים רבא בשורשים.
יש לך אולי להשיג לי תמונה?

• הוסף לסימניות
יש לי.
הבעיה שזה עם תמונות נשים.
יש איך לשלוח כך שלא יחסם ישירות בנטפרי?

• הוסף לסימניות
אפשר לטשטש את התמונות אני צריך לראות רק בסיס

• הוסף לסימניות
יש לי.
הבעיה שזה עם תמונות נשים.
יש איך לשלוח כך שלא יחסם ישירות בנטפרי?
אני עשיתי כזה דבר משהו מטורף ענק קרוב ל 500 תמונות אבל לא עץ הלכנו על הסגנון של שרשרת הדורות
לקחנו תמונות קטנות של כל בני המשפחה והדבקנו על קלקרים עיגולים קטנים
וקנינו שרשרת פנינים וחברנו כביכול בין כל העיגולים עם התמונות עם השרשרת פנינים על קנבס ענק ואז מסגרנו יצא מטורף!!!
ההיתי מצרפת תמונה אבל לא אחשוף את כל משפחתי בלי עין הרע...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה