שיניים מחפש טיפות שיניים מחברת "שמן הטוהר" של אליהו זריהן!!

• הוסף לסימניות
חברים, צריך עזרה!!

אשתי בעבר סבלה מדלקות חניכיים ונסיגת חניכיים.
עד שראינו מודעה על המוצר שאמור לעזור - טיפות שיניים המבוססות על שמנים אתריים, משהו כזה.
תכליס, קנינו, ניסינו, ומאז כל הבעיות פשוט נעלמו!!

כבר לא זוכר כמה שנים אנו משתמשים עם המוצר הזה - אולי 20 שנה, משהו כזה.
תמיד התקשרתי לזה ששיווק אותו, קוראים לו אליהו זריהן והוא סיפק לי אותו.
עכשיו רציתי שוב לרכוש - טלפון מנותק... התחלתי לעשות חיפושים ברשת, אולי החליף טלפון וכד. - מה שמצאתי שהאיש כנראה בבית סוהר...
בקיצור, גם האתר שלו לא עובד...www.shemen-hatohar.com
אולי מישהו יודע איך בכ"ז ניתן להשיג את הטיפות. אני זוכר שהוא אמר שאחותו מייצרת אותם.

או אולי אתם מכירים מוצר דומה שעובד ועוזר...

• הוסף לסימניות
חברים, צריך עזרה!!

אשתי בעבר סבלה מדלקות חניכיים ונסיגת חניכיים.
עד שראינו מודעה על המוצר שאמור לעזור - טיפות שיניים המבוססות על שמנים אתריים, משהו כזה.
תכליס, קנינו, ניסינו, ומאז כל הבעיות פשוט נעלמו!!

כבר לא זוכר כמה שנים אנו משתמשים עם המוצר הזה - אולי 20 שנה, משהו כזה.
תמיד התקשרתי לזה ששיווק אותו, קוראים לו אליהו זריהן והוא סיפק לי אותו.
עכשיו רציתי שוב לרכוש - טלפון מנותק... התחלתי לעשות חיפושים ברשת, אולי החליף טלפון וכד. - מה שמצאתי שהאיש כנראה בבית סוהר...
בקיצור, גם האתר שלו לא עובד...www.shemen-hatohar.com
אולי מישהו יודע איך בכ"ז ניתן להשיג את הטיפות. אני זוכר שהוא אמר שאחותו מייצרת אותם.

או אולי אתם מכירים מוצר דומה שעובד ועוזר...
הסתדרת? אם כן, נודה לשיתוף...

• הוסף לסימניות
ניסיתי להיכנס לקישור וגם ראיתי שזה לא עובד..
ניסיתי לעשות חיפוש באינטרנט ולא מצאתי משהו שקשור..
אני אתן כמה טיפים:
להוריד סיגריות אם יש
הוריד משקאות חמים בכלל ולשתות רק פושר..
מקשר לך בלוג עם 3 כתובת על לחץ חרדה תזונה והקשר לבריאות חלל הפה והשיניים
מקווה שהועלתי! בהצלחה ! ושיהיה רק בריאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה