לפעמים הם עושים יותר נזק מתועלת... אבל יש כאלה שבאמת עוזרים, זה נכון.אם מדובר על עולם הישיבות הבנוי בגישה הליטאית
האנשים עם ניסיון
הם בדר''כ המשגיחים בישיבות
או נושאי המשרה בישיבה ר''מים וכו'
אלה שבחורים מרגישים בנוח להיחשף ללא שיפוטיות
הייתי ממליץ לברר בישיבות דרך מכרים
לפעמים הם עושים יותר נזק מתועלת... אבל יש כאלה שבאמת עוזרים, זה נכון.
כל מי שתיארת כאן למד את המקצוע שלו וזה ההבדל.לפעמים גם הרופאים עושים יותר נזק מתועלת
ולפעמים גם המוסכניק
שיפוצניק
פסיכולוג
לפעמים לחצות את הכביש נגמר לא עלינו באסון
כשלא עושים כלום
לא יהיה נזק, וודאי גם לא תועלת
נבואה היא עסק מסובך במיוחד כשמדובר על העתיד
יש אלפי פסיכולוגים ויועצים בעולם, בכל התחומים כמובן, שאנשים באים אליהם ונחשפים ללא היכרות מוקדמת.שום אדם לא יהיה מוכן להיחשף לאדם שאינו מכיר מהכירות מוקדמת
יש ויש אני לא ככה!יש אלפי פסיכולוגים ויועצים בעולם, בכל התחומים כמובן, שאנשים באים אליהם ונחשפים ללא היכרות מוקדמת.
לפעמים זה יותר קל, לשפוך למישהו שלא מכיר ואח"כ לא תהיה ביניכם אינטרקציה.
כל מי שתיארת כאן למד את המקצוע שלו וזה ההבדל.
באישימחפש יועץ טוב לפגישות שידוכים לבחורים עם ניסיון, לשאלות והתייעצות בפגישות מתקדמות (שלישית ואילך...) שזמין ומייעץ בשמחה בטלפון ללא תשלום וניתן להשיג אותו בקלות בלי לרדוף אחריו כמה ימים... אשמח לקבל מידע.
תשאל את הרב דיאמנט והרב פלונצ'ק את השאלה הזאת.הבנתי....
ר' גדליה אייזמן הגר''י לווינשטיין והרב דסלר
נבדלים מאותם "חכמים" שלמדו מקצוע
כי הם לא למדו בפקולטה למשגיחים
מה תאמר ? המשגיחים היום הם לא הרב דסלר
גם הרב דסלר לא היה אביי ורבא, והם לא משה רבינו
דור דור ודורשיו
ואם הקב''ה שם את המשגיחים הללו בישיבה
סביר להניח שהוא רוצה אותם שם
סומך עליו שהוא יודע מה הוא עושה
כל מי שתיארת כאן למד את המקצוע שלו וזה ההבדל.
תשאל את הרב דיאמנט והרב פלונצ'ק את השאלה הזאת.
למידה יכולה להיות תיאורטית או מעשית. הם בהחלט למדו ולומדים באופן מעשי בוודאות.הם כן למדו את המקצוע שלהם ?
השאלה לא בשביל להטיל בהם דופי ח''ו, אלא להוכיח איך המערכת פועלת,
במקרה אני מכיר את השניים,
הם לא צריכים את הסכמתי אבל בהחלט מדובר באנשים ראויים)
אני לא מנוי פרמיום ואין לי אפשרות באישיבאישי
כנ"ליש לי מישהו להציע
בפרטי.
ניתן לפנות למייל a0542447189 @ gmail.comאני לא מנוי פרמיום ואין לי אפשרות באישי
כנ"ל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים