משה פרלמן 0556758207אני מעוניין לקחת משכנתא "והתבלבלתי" לגמרי. בלי שמות של בנקים כ"א אומר לי משהו אחר...
תעשה מיחזור, עדיף לך הלואה, וכו' וכו'
יעצו לי לדבר עם יועץ משכנתאות. (אני מחפש אחד שאני לא יצטרך לקחת משכנתא ליעוץ שלו)
בתודה מראש.
מה הדוא"ל שלו ? כי הוא לא עונה בנייד.ישראל טנג'י
052-7669664
ממליץ על יעקב יועץ משכנתאות מקצועימה הדוא"ל שלו ? כי הוא לא עונה בנייד.
t0527669664***gmail.comמה הדוא"ל שלו ? כי הוא לא עונה בנייד.
יועצי משכנתאות חילונים לוקחים כפול.......רק שימו לב שהמחירים על יעוץ משכנתא במגזר החרדי כפולים מהמגזר הכללי
זה עוד ענף שחרדים משלמים יותר (חוץ מרפואה ודיור)
תודה רבהt0527669664***gmail.com
בסוף הלכתי על מנחם סגל, בבירורים שעשיתי הגעתי למסקנה@תשב"ר
יש לך המלצה על שימי שינפלד?
@תשב"ר אפשר פרטים שלו? (אם אפשר גם לדבר איתך עוד יותר טוב).בסוף הלכתי על מנחם סגל, בבירורים שעשיתי הגעתי למסקנה
שיש יועצים טובים בטפסולוגיה, ויש שטובים למסורבים.
יש שגם בודקים את כדאיות העיסקה לפי יכולת התשלום.
יש שבונים תוכנית מתי לעשות מיחזור.
ויש שההתמחות שלהם זה רק להשיג ריביות נמוכות.
מנחם סגל-תותח על! מומלץ מכל הבחינות:
בשורה התחתונה-מה שחשוב זה ריבית נמוכה ביותר
והוא עם הקשרים שלו בבנקים משיג ריביות שאחרים בפורום כאן לא משיגים.
האמת ששמעתי גם דברים טובים על אריה גורא ועל שימי שיינפלד,@תשב"ר אפשר פרטים שלו? (אם אפשר גם לדבר איתך עוד יותר טוב).
יש"כ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //