התייעצות מחפש יועץ משכנתאות תותח־על לתיק קצת… מסובך 😅

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני צריך המלצה על יועץ משכנתאות שמבין עניין ברמה גבוהה ממש.

לא עוד מישהו “נחמד”.
אני מחפש אחד שיודע באמת לעבוד מול הבנקים, להוציא מהם מחירים שגורמים לך לשפשף עיניים, ויודע לסדר גם תיקים מורכבים — כולל כאלה שיש בהם הלוואות חוץ־בנקאיות שצריך לאחד בצורה מסודרת לתוך המשכנתא.

אם עבדתם עם מישהו כזה, והוא הוכיח את עצמו בשטח — אשמח לשם וטלפון.
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
ישראל פלד
p0527624054 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
היי
מצרפת פה מספר טלפון של זאב קמינסקי 055-8860192 יועץ משכנתאות תותך , הציל אותי פשוטו כמשמעו ,
מצליח במקרים שהרבה נכשלו .

• הוסף לסימניות
קמינסקי אכן ידוע כיכול הכל
סתם שאלה, אז למה לא כולם לוקחים כאלה סוג יועצים, גם אם הם גובים תשלום כפול זה עדין שווה לאורך חיי המשכנתא, אפילו אם הוא השיג רק 0.1% פחות?

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, אז למה לא כולם לוקחים כאלה סוג יועצים, גם אם הם גובים תשלום כפול זה עדין שווה לאורך חיי המשכנתא, אפילו אם הוא השיג רק 0.1% פחות?
אני גם שואל את אותה שאלה
וככה אני מתכנן לעשות
אם מישהו יודע למה זה לא מומלץ לקחת מישהו תותח אפי' בשביל מקרה פשוט אני אשמח...

• הוסף לסימניות
קובי טורנהיים
אלוף האלופים.
מצליח איפה שכולם נכשלים
0553123124

• הוסף לסימניות
יועצי משכנתאות תותחים מנוסים ומקומבנים יש הרבה...
מצרף כאן שניים מחברי שגם יעזרו לך באופן הכי מקצועי וגם הם אלופים בשירות וגם הם הרבה הרבה שנים במקצוע
ינאי יקואל 0559799587
מרדכי ראק 0544402469
וכמובן יש גם אותי ואין הנחתום מעיד וכו' 0587121374

• הוסף לסימניות
אני גם שואל את אותה שאלה
וככה אני מתכנן לעשות
אם מישהו יודע למה זה לא מומלץ לקחת מישהו תותח אפי' בשביל מקרה פשוט אני אשמח...
לדעתי מומלץ גם בשביל מקרה פשוט
כמו שאמרו פה מספיק שינוי קטן שזה שווה
יכול להיות משכנתא שיועץ לא מנוסה יאמר לו שהיא לא אפשרית
יועץ מנוסה יבדוק את כל ההכנסות נכנס להם כסף משכירות או ממכירה ביתית יפתחו עוסק פטור וכו
דבר נוסף יש יועצים שכל בעיה שיש מול מי שעובר על התיק הם מעבירים ללקוח
ויש כאלה שמתקתקים הרבה יותר מהר את המשכנתא

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח לעשות מחזור משכנתא, מניסיון שלכם ?

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח לעשות מחזור משכנתא, מניסיון שלכם ?
בגדול ,
מחזור פנימי - כשבוע–שבועיים.
חיצוני – כ־3–4 שבועות, זה כולל שמאות, מסמכים ותלוי בבירוקרטיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה