מחפש כסא עבודה

• הוסף לסימניות
שלום,

אני צריך כסא טוב לעבודה מול המחשב. היה פה שרשור בנושא שאני לא מוצא אותו עכשיו.

בקיצור, חיפשתי בשכונה, ניסיתי את כל הכסאות בדר גב במודיעין, נכנסתי לACE, בדקתי ב-IKEA, ואני פשוט לא מוצא משהו נוח.

למעשה, חלק מההתלבטות שלי זה אם לקנות כסא מודרני כזה עם כל מיני כפתורים כמו שיש בדר גב, או ללכת על משהו הרבה יותר פשוט. לדוגמה, במחלקה להריהוט גינה מצאתי כסא פשוט ממתכת (בלי גלגלים), גדול, חזק, והרגיש לי מאוד נוח (וכמובן אפשר תמיד לבד להוסיף איזה כרית). רק הבעיה הייתה שהם מכרו את זה ב-ACE רק בתור סט של 2 כסאות ושולחן לגינה.

בקיצור -- מי יכול להמליץ לי לאן ללכת כדי למצוא כסא נוח, שלא יגרום לכאבי גב!

תזכו למצוות!

אריאל

• הוסף לסימניות
חוץ מנח הוא גם צריך להיות כסא אורטופדי ובריא לגב, אני הלכתי על כיסא של ד"ר אחרי המלצה שראיתי פה בפורום, מחר בע"ה הוא מגיע (אם הטילים לא יפריעו להובלה) ואוכל לתת עליו חוו"ד.

• הוסף לסימניות
לי יש כסא של ד"ר גב, מאווד מרוצה, צריך לכוון אותו פעם אחת שיתאים בדיוק לאדם שהולך להשתמש בו. וזהו.
לפני זה היה לי כסא שקנו כאן בקבוצת רכישה של וקסמן- וגם כן הייתי מאוד מרוצה..

בכל מקרה על כיסא ברזל שתצטרך להוסיף עליו כריות ממש ממש ממש לא הייתי ממליצה, מהר מאוד יבואו הכאבי גב והצוואר.
צריך לשבת בגובה מדויק מול השולחן, בזוית של 90 מעלות בידיים/ רגליים גב וכו- בשביל זה חייבים כסא אורטופדי מתכוונן.

בהצלחות!

• הוסף לסימניות
רק ד"ר גב. דגם אופטימה. יש גם דגם טיפה יותר זול, ונראה לי באותה רמת נוחות, צריך לשבת ולראות.

• הוסף לסימניות
לגבי ד"ר גב, התאכזבתי כשהמוכר אמר לי שיש להם רק שנה אחריות. לי זה משדר שאין להם אמון בכסאות שלהם, ובמחיר כזה הייתי מצפה למשהו יותר -- 5 שנים אולי.

לא בא לי לקנות כסא ב-1500 ש"ח, וכעבור שנה וחצי להיות במצב שהכסא כבר לא ראוי לישיבה...

• הוסף לסימניות
לי יש את הכיסא כבר שנה,
אני לא ממש רואה שמשהו זז בו.
הוא נראה חדש.

כמובן שאם זה הופך להיות משחק ילדים מי הסתם זה נהרס מהר יותר... אבל בשימוש של בן אדם מבוגר לעבודה לא נראה לי שאמור להיות בעיה.

• הוסף לסימניות
(השאלה אם הם מחזיקים מעמד בעומסים יותר נכבדים דוגמת כמעט 2 מטר של 110 ק"ג+)!!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כשנתיים בכסא ד"ר גב (לא זוכרת את שם הדגם). ממש פתר לי את בעיית כאבי הגב בישיבה מול המחשב. מבחינתי הוא כמו חדש - אבל באמת רק אני משתמשת בו.

• הוסף לסימניות
לי יש כסא שעלה בסביבות 500-600 ש"ח ב'הממשרד' הוא מחזיק שנתיים בצורה טובה ואח"כ הגב קצת מתפרק ואפשר לבקש מהחנות, אם יש להם חשק, לסדר את זה.

מאד מאד נח.

שים לב שבכל החנויות יש דגם מנהלים שהוא יוקרתי יותר ובריא פחות, ודגם מזכירה שהוא יותר בריא ויותר מתאים לגב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה