כללי מחפש כרטיס ברכה לפורים לשימוש אישי

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי שלום וברכה,
ערב פורים תשע"ז שמח ומבדח לכולם

מחפש כרטיס ברכה מעוצב לשימוש אישי המיוחד לפורים. באיכות טובה.

את הטקסט אני ארשום.

תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני אשמח למשהו אחר.

• הוסף לסימניות
אני אשמח לקבל כרטיס ברכה שאפשר לרשום שם ברכה באיכות טובה. שמגדילים אותו בפוטושופ בקטנה, הוא לא מפוקסל....

תודה רבה רבה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא איכותי מידי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבר הביאו לי את זה...
זה לא מספיק איכותי...
תודה רבה לכל מי שעזר ורצה לתת.
אבל כבר מהתחלה ביקשתי משהו איכותי....
שוב, תודה רבה ואני מעריך אותכם על העזרה והרצון לעזור...

בברכת פורים שמח,
אדיר

• הוסף לסימניות
איכותי מספיק
רק צריך לדעת איך להוריד
יש לפתוח את התמונה בעמוד חדש (2 לחיצות על התמונה)
ואז לשמור בשם
או לחילופין להוריד את הקובץ המכווץ
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אגב זה מה שעשיתי...
אבל בכל אופן לא משנה...
הסתדרתי....

רציתי להודות למי שרשם כאן...

ובמיוחד למשתמשת שרה זלמנוב שעזרה לי במיוחד להשיג מה שאני מחפש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה