כללי מחפש לוגואים טובים

• הוסף לסימניות
או יותר נכון אתרים טובים להשראה וכו'
תודה לנותן קישורים

• הוסף לסימניות
יש קישור בהמשך האשכול קישור (חננוש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ahnh;846649:
תשלח למייל הזה של חננוש mailto:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ובתוך 24 שעות תקבל מאגר ענק.
תודה.אני מחפש ממש אתרים

• הוסף לסימניות
את המאגר שפרסמתי פה בעבר -
העלתי לדרופבוקס שלי, ולג'מבו מייל - הקישורים היו בתוקף עד ה20.8
אח"כ בג'מבו - פג התוקף, ואני הורדתי את זה - משום שהייתי זקוקה למקום.
לשלוח את זה במייל אחד, א"א - זה המון.
לכן - אם ישנו ביקוש העלה את זה שוב - אבל גם לתקופה מוגבלת, גם להעלות את זה לכאן בקבצים מקובצים זה המון -

בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;846780:
אתר שמוכר לוגואים מסודר לפי קטגוריות. לדעתי הוא מעולה.
http://todesignit.com/site/

אתר שמוכר לוגואים זולים שנוצרו בפס ייצור תעשייתי ללא התאמה לעסק ספציפי ומתוך ניסיון לקלוע למכנה המשותף הנמוך ביותר, זה לא המקום הנכון בעיניי לקבל השראה לעיצוב לוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;846841:
אתר שמוכר לוגואים זולים שנוצרו בפס ייצור תעשייתי ללא התאמה לעסק ספציפי ומתוך ניסיון לקלוע למכנה המשותף הנמוך ביותר, זה לא המקום הנכון בעיניי לקבל השראה לעיצוב לוגו.

בדיוק אתמול נעזרתי בו, הוא נתן לי השראה מצוינת, כיווני חשיבה רבים, התאמת פונטים נכונים ומעניינים.

ו...יצא לי לוגו מעולה.

(למה יש לי תחושה שכמעצבת חורה לך עצם הרעייון של רכישת לוגו מאתר כזה?...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;846873:
בדיוק אתמול נעזרתי בו, הוא נתן לי השראה מצוינת, כיווני חשיבה רבים, התאמת פונטים נכונים ומעניינים.

ו...יצא לי לוגו מעולה.

א. לא בדיוק חורה לי, יותר משעשע אותי, אני לא מרגישה שאנחנו מתחרים באותו מגרש.

ב. למה לקחת השראה מאתר כזה, שברור שכל האיורים בו הורדו משאטרסטוק או אתר דומה, וכל הגיבוש של ה"לוגו" נעשה בכ-10 דקות, במקום ללכת לפורטפוליואים איכותיים של מעצבים מהארץ והעולם ולראות לוגואים נהדרים שהושקעו בהם שעות של עבודה וחשיבה על ידי מעצבים מעולים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;846873:

ו...יצא לי לוגו מעולה.

הבי ותחזינה עינינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה