עזרה מחפש לקנות אופני הילוכים לילד בן 8 בזול ? המלצות? מישהו מוכר תקין אשמח

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 8 רוצה אופני הילוכים משו כמו מידה 24 , לא מבין בגדלים
מישו מכיר מקום זול?
או רוצה למכור לי?

• הוסף לסימניות
יש אופני הילוכים של 7 הילוכים, שרק בגלגל האחורי יש הילוכים ולא בגלגל שיניים הקידמי, זה מתאים לילדים בגיל הזה.
מצד העצירה במעצור ולא בפידלעם, מתרגלים מיד, זה לא בעיה.

• הוסף לסימניות
סכנה בכלל, היום מידת הדין מתוחה בעניני תחבורה.
ובפרט לילד כ"כ קטן.
בכ"א צריך שמירה וזהירות גדולה יותר, היכן נוסע.
ובנוסף לא להזניח ולוודא שנוהג נכון ועם קסדה ושות'

• הוסף לסימניות
סכנה בכלל, היום מידת הדין מתוחה בעניני תחבורה.
ובפרט לילד כ"כ קטן.
בכ"א צריך שמירה וזהירות גדולה יותר, היכן נוסע.
ובנוסף לא להזניח ולוודא שנוהג נכון ועם קסדה ושות'
אז זה לאו דווקא אופנים עם הילוכים. גם כל אופנים לפי זה

• הוסף לסימניות
ירדת לסוף דעתי.
אבל בהילוכים יש בנוסף את הפרקטיקה של הפדאלים.
לא שלילדים שלי אין, אבל האמת חייבת להיאמר.
ואני חשבתי שאתה מתכווין דוקא הילוכים, כי שם בדיווש על ההילוך הכי קשה ניתן להגיע למהירויות גבוהות מאד. בשונה מאופנים ללא הילוכים

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שאתה מתכווין דוקא הילוכים, כי שם בדיווש על ההילוך הכי קשה ניתן להגיע למהירויות גבוהות מאד. בשונה מאופנים ללא הילוכים
שוב ירדת לסוף דעתי 😊
מראש התכוונתי על הילוכים בדווקא.
רק שהסכנה קיימת בשלל כלי התחבורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה