עזרה מחפש לקנות אורגן קורג PA600 יד שניה

• הוסף לסימניות
כנראה שאתה לא מונח בתחום, אם יתנו לך עליו 1200 תגיד תודה..
ב3000 אפשר לקנות pa600 חדש.
סליחה, אבל אני כותב את זה בשבילך שיהיה לך קצת מושג במחירים,
לי אישית יש גם pa50 אבל העדפתי להוריש אותו למישהו במקום להתאמץ למכור אותו.
pa600 לא עולה 3000 אפי' pa300 עולה כמעט 4000.

• הוסף לסימניות
זו טעות. כאחד שמתעסק באורגנים אין כזה דבר אורגן PA600 חדש ב3450 וזה החל במחיר 4500 בלי מקצבים ובלי כלום וזה בגלל שמחיר השבבים עלה בכל העולם תוכל לבדוק את זה בכל מקום אפשרי...

• הוסף לסימניות
מי שמועניין סט חדש לקורג כולל כול סגננות המקצבים ברמת גימור גבוהה כול הסאונדים נדגמו מאפס מחירים מטורפים הסט מתאים לרוב דגמי קורג החל מ Pa 600

• הוסף לסימניות
שלום דן !
אני מתעניין במקצבים לפי איי 600
אשמח שתיצור איתי קשר במייל shlomo 64191 שטרודל גי' מייל. קום
או בטלפון 1 9 1 4 6 2 3 8 5 0

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמעוניין למכור pa600 ?

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות אורגן קורג PA600 במצב טוב במחיר של עד 3900
המעוניין או מי שיש לו מיידע בעניין אשמח אם יתקשר אלי :
0548544347
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש משהו שרוצה לקנות KORG PA300 ב3000 שח?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שרוצה לקנות pa600 במצב שמור מאד
כולל מקצבים שעולים 1300 שח כולל תיק חדש מהניילון
ב4500 שח ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה