מחפש לקנות מיקרופון טוב + אולפן ביתי וכרטיס קול

• הוסף לסימניות
תוכלו בבקשה לתת מידע מה צריך בשביל קריינות ביתית שלא ישמעו רעשים וכו'
וכן איפה אפשר להשיג במחיר טוב?

תודה

• הוסף לסימניות
דווקא יד ראשונה?
יש לי מיקרופון וכרטיס קול משומשים במצב מעולה למכירה.
ולשאלתך- בשביל שלא ישמעו רעשים באולפן ביתי- הדבר הכי חשוב זה איטום הרמטי של החדר וכן מחשב שקט במיוחד. כדאי גם להשקיע באקוסטיקה- אם כי זה כבר שלב שני לדעתי.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הבעיה
1. המחשב מזמזם בקול..
2. אני ממוקם במקום שא"א לסגור, וכשסוגרים אז הרעש מהמחשב נשמע יותר חזק...
הבו פתרונות בבקשה

• הוסף לסימניות
מה שגורם לרעש מהמחשב זה המנוע. דבר ראשון כדאי לפתוח ולנקות ככל האפשר. יכול להיות מאד שהרעש הוא אבק של שנים. ברור שזה לא יפתור את הבעיה במאה אחוז כי בשביל מחשב שקט במיוחד צריך מערכת קירור מיוחדת, אבל בהחלט יתכן שהנקיון יפחית את עוצמת הרעש.
מה פירוש ''מקום שא''א לסגור''? חדר בלי דלת? חלון בלי זכוכית? אם זה המצב אין ברירה אלא לעבור מקום... אין שום אפשרות להקליט עם חלון פתוח ולצפות שלא יהיו רעשי רקע. בטח לא אם מקליטים עם מיקרופון קונדנסר שקולט הכל.

• הוסף לסימניות
פתחתי וניקיתי, לא עזר במיוחד.
הקטע של המיקום הוא באמת בעייתי. אבל המיקרופון שלי פשוט ואני נוטה להאשים אותו.
למישהו יש להציע משהו טוב?

• הוסף לסימניות
להחליף את המאורר של המחשב לשקט יותר. לא סיפור יקר בכלל
הסיבה שכשסוגרים את החדר שומעים יותר את המחשב זה פשוט בגלל שנהיה שקט יותר אז הרעש של המחשב יותר בולט אבל זה לא שהמחשב מרעיש יותר פתאום..
אולי אפשר להשאיל ממישהו מיקרופון טוב ולבדוק אם הבעיה היא בו..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי להקליט למחשב נייד - שלא מרעיש בדר"כ, בתוך חדר ממ"ד סגור או חדר שקט,

ואח"כ להעביר את הקבצים לנייח לצורך עיבוד ועריכה.

• הוסף לסימניות
בעבר גם לי היתה בעיית רעש, היה לי מחשב עם רעש של טרקטור, בסופו של דבר קניתי מארז שקט שעלה כמה שקלים ומאז המחשב יותר שקט מהמחשב נייד, יש אוורור טוב מאוד למחשב, ועדין בקושי בקושי שומעים אותו.

המארז שקניתי הוא זה
http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-antec-p100-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%96%D7%95%D7%9C-%D7%95%D7%A9%D7%A7%D7%98/

• הוסף לסימניות
מקרופון דינמי לא יפתור בעיית רעש חיצוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה