1. לגבי עניין הסאונד: זו לא בעיה במצלמה. המצלמה הזו, כמו כל מצלמות פנסוניק הקטנות עובדות על סאונד ידני, כלומר ווליום האודיו ב2 הערוצים נקבע עפ"י שליטה ידנית ולא באופן אוטומט. ההשלכות של זה הם שאם אתה מצלם חתונה ומתקרב למעגל הריקודים, צריך להוריד ווליום, וכשאתה מתרחק צריך להגביר. במידה ואתה יודע לשלוט במצלמה - ניתן לעבוד כך. אולם אם אינך שולט הסאונד יכול להישמע גרוע.נכתב ע"י יוסי ח.;592193:מספר שאלות יש לי בעניין מצלמה זו.
גם אני חשבתי לרכוש כזו, אך נאמר לי ע"י מספר צלמים שיש לה בעיה בסאונד שצריך לעקוב אחריו כל הזמן וזה מכביד מאוד ולא אידיאלי,
ודבר שני שיש צורך להחליף לה ראש אחת לכמה זמן.
האם עדיין שווה לרכוש מצלמה כזו ?
כן. מצלמה לא כ"כ מוצלחת..נכתב ע"י פופקו;592489:מישהו שמע על ה HVX200, והמלצות?
1. לא בטוח, לא מחזיק אף אחת מהמצלמות הללונכתב ע"י יוסי ח.;592694:1. האם ידוע לך מה ההבדל בין הדגמים 100,100A,102,200 ?
2. על איזו מצלמה היית ממליץ לצלם אירועים שעדיין בשלבי התחלה, מה העלות ומה היתרונות של המצלמה המומלצת ?
3. אני עדיין חושב שרוב הציבור החרדי, עדיין אינו מחזיק ציוד שתומך ב-HD, וגם לא רואה יתרון מיוחד ביחס צילום 16:9, כך שאולי רכישת מצלמת HD, למי שעובד עבור ציבור זה, נראית כשהשקעה מיותרת בשלב זה. הלא כן ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים