מחפש לקנייה DVX100 יד שניה במצב טוב מאוד

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו שמוכר?

• הוסף לסימניות
מאתר AV דיגיטלי:

1. DVX100B תאריך פרסום: 23/06/11
DVX100B במצב מצויין אחרי החלפת ראש- במחיר מציאה!

רק אני צילמתי איתה, מעולם לא נפלה, לא הושכרה ולא עברה התעללות :)

4,700 ש"ח סופי!
ערן ורד
052-2451451
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מאתר יד 2:
2. מצלמת וידיו panasonic dvx100
מחיר גמיש קצת
יצרן: Panasonic
אזור מכירה: חיפה וחוף הכרמל
כתובת: חיפה
מחיר: 7,500 ₪
טלפון 1: 052-9744442
איש קשר: mosa
3. מצלמה מדגם dvx100b של פנסוניק עם 164 שעות צילום מצלמה שמורה היטב
סוללה גדולה פלוס מטען
אזור מכירה: רמת גן - גבעתיים
5,000 ₪
טלפון 1: 052-9722253
איש קשר: shalev.avb
4. למכירה מצלמת וידאו פנסוניק מקצועית מסוג DVX 100 BE, כחדשה, 144 שעות צילום. כוללת סוללת נוספת, תיק נשיאה איכותי, ספר הדרכה + DVD (של בארי גרין בהוצאת דאגלס ספוטד איגל).
חדשה לגמרי כוללת אריזה מקורית. נרכשה מחברת האחים יוגנד ב 07/2009.
אזור מכירה: באר שבע והסביבה
כתובת: באר שבע
מחיר: 10,000 ₪
איש קשר: משה

• הוסף לסימניות
מספר שאלות יש לי בעניין מצלמה זו.
גם אני חשבתי לרכוש כזו, אך נאמר לי ע"י מספר צלמים שיש לה בעיה בסאונד שצריך לעקוב אחריו כל הזמן וזה מכביד מאוד ולא אידיאלי,
ודבר שני שיש צורך להחליף לה ראש אחת לכמה זמן.
האם עדיין שווה לרכוש מצלמה כזו ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי ח.;592193:
מספר שאלות יש לי בעניין מצלמה זו.
גם אני חשבתי לרכוש כזו, אך נאמר לי ע"י מספר צלמים שיש לה בעיה בסאונד שצריך לעקוב אחריו כל הזמן וזה מכביד מאוד ולא אידיאלי,
ודבר שני שיש צורך להחליף לה ראש אחת לכמה זמן.
האם עדיין שווה לרכוש מצלמה כזו ?
1. לגבי עניין הסאונד: זו לא בעיה במצלמה. המצלמה הזו, כמו כל מצלמות פנסוניק הקטנות עובדות על סאונד ידני, כלומר ווליום האודיו ב2 הערוצים נקבע עפ"י שליטה ידנית ולא באופן אוטומט. ההשלכות של זה הם שאם אתה מצלם חתונה ומתקרב למעגל הריקודים, צריך להוריד ווליום, וכשאתה מתרחק צריך להגביר. במידה ואתה יודע לשלוט במצלמה - ניתן לעבוד כך. אולם אם אינך שולט הסאונד יכול להישמע גרוע.
2. ל100 B יש ראש קצת עדין יותר מה100. החלפת הראש מורכבת מכמה פרמטרים כגון סוג קלטות וכמה פעמים אתה מצלם על אותה קלטת. אפשר לומר שבממוצע אם תגיע ל2000 שעות ראש הרווחת
3. אני באופן כללי לא ממליץ על המצלמה הזו מכיוון שהיא שייכת לדור הישן ובכלל ציוד ישן חשוף יותר לתקלות ולצרות. מבחינה כלכלית זו השקעה שאינה כדאית שכן מדובר במוצר שהשוק שלו בדעיכה מהירה. מעבר לכך מהר מאוד תרצה להשתדרג למצלמה נורמלית בעלת יחס צילום רחב(16:9) שמצלמת על כרטיסים וחוסכת עלויות, אך את הכסף על מצלמה ישנה הפסדת..
4. אם אתה מעוניין להשקיע מינימום כסף ולוקח בחשבון שאתה קונה משהוא שלא תוכל למכור בקלות, אזי אני ממליץ על המצלמה הזו בהשוואה לקנון וסוני המקבילות

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על ה HVX200, והמלצות?

• הוסף לסימניות
ליוסל'ה

1. האם ידוע לך מה ההבדל בין הדגמים 100,100A,102,200 ?
2. על איזו מצלמה היית ממליץ לצלם אירועים שעדיין בשלבי התחלה, מה העלות ומה היתרונות של המצלמה המומלצת ?
3. אני עדיין חושב שרוב הציבור החרדי, עדיין אינו מחזיק ציוד שתומך ב-HD, וגם לא רואה יתרון מיוחד ביחס צילום 16:9, כך שאולי רכישת מצלמת HD, למי שעובד עבור ציבור זה, נראית כשהשקעה מיותרת בשלב זה. הלא כן ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי ח.;592694:
1. האם ידוע לך מה ההבדל בין הדגמים 100,100A,102,200 ?
2. על איזו מצלמה היית ממליץ לצלם אירועים שעדיין בשלבי התחלה, מה העלות ומה היתרונות של המצלמה המומלצת ?
3. אני עדיין חושב שרוב הציבור החרדי, עדיין אינו מחזיק ציוד שתומך ב-HD, וגם לא רואה יתרון מיוחד ביחס צילום 16:9, כך שאולי רכישת מצלמת HD, למי שעובד עבור ציבור זה, נראית כשהשקעה מיותרת בשלב זה. הלא כן ?
1. לא בטוח, לא מחזיק אף אחת מהמצלמות הללו
2. מפנסוניק אני ממליץ על HPX174
3. אם תחשוב כך בחיים לא תתקדם..
ודרך אגב אתה טועה מאוד בהבנתך את המגזר החרדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה