מחפש לשכור עדשות לשבוע + ביטוח ציוד בחו"ל

• הוסף לסימניות
ראשית למי שלא זוכר אני בNIKON.
עוד חודש בערך אמור להיות לי צילום של כשבוע, אני צריך עבורו לפחות את ה24-70 F2.8, ויתכן וגם את ה70-200, תלוי במחיר. (עד כה לא קניתי אותן מסיבות תקציביות ומסתדר עם הקיים, עדשות קרופ על פולפריים + 50MM קבועה, פה אני צריך יותר).
מדובר בנסיעה מאורגנת ואני רוצה לעשות ביטוח לכל הציוד שאני לוקח איתי.
אני צריך לדעת כמה יעלה לי לשכור עדשה שכזו בבתי עסק שמתעסקים בנושא, והאם מישהו יוכל להשאיל לי במחיר סימלי...
ודבר שני, איכן/כמה/איך יעלה לי לעשות ביטוח לציוד צילום + מיחשוב שאני לוקח איתי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בטחונות? אין מצב... וגם זה יקר... גם ככה אני באוובר דראפט...

חוץ מעדשות (שעכשיו אני יתחיל לחפש אצל חברים, אבל עדיין אם יש לכם חברים שיכולים לעזור במחירים סבירים יותר אשמח) אני חושש שאני יצטרך לקנות גריפ וסוללות נוספות להכל...

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שמישהו ישאיל או ישכיר לך ציוד כ''כ יקר ללא בטחונות, במיוחד שמדובר ביציאה לחו''ל..

כפי הידוע לי - גריפ וסוללות כבר השגת..:)

אולי תחשוב על קניית עדשה יד שניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;449921:
גריפ וסוללות כבר השגת..
:)

נכתב ע"י msphoto;449921:
אולי תחשוב על קניית עדשה יד שניה?
אני מפחד מיד שנייה... אחרי שנפלתי בפלאפון ועוד כאלו...
אז פה השקעה של אלפים...
וגם מתי באמת רואים את עדשות הדגל בשוק היד-2?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;449777:
ראשית למי שלא זוכר אני בNIKON.
עוד חודש בערך אמור להיות לי צילום של כשבוע, אני צריך עבורו לפחות את ה24-70 F2.8, והאם מישהו יוכל להשאיל לי במחיר סימלי...

אתה גם מצלם המחיר סמלי?
זוכר מה שאמרתי לך ביום פרוג?
לא קונים בכל הכסף גוף טוב ויקר, כשאין לך כסף לקניית עדשות.

תחשוב טוב מה אתה עושה, כשאף אחד לא משלם לך בהתאם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;450399:
זוכר מה שאמרתי לך ביום פרוג?
לא קונים בכל הכסף גוף טוב ויקר, כשאין לך כסף לקניית עדשות.
הוא שאל כאן בפורום וכולם אמרו לו לא לעשות את השטות הזאת,
הוא ניסה בפורום אחר לראות אולי משם תבוא הישועה, וגם שם כולם אמרו לו שהוא עושה טעות.
בסוף הוא החליט לא להקשיב לאף אחד וקנה את ה-D700. ומצלם עם עיגול שחור מסביב לכל תמונה...

• הוסף לסימניות
קודם כל, בשביל הרב'ה אני באמת מצלם במחיר סימלי!!!!
אירועים אחרים אני באמת יכול להוציא סכום שאני יוכל לכסות ממנו גם שכירת שתי העדשות היקרות...
עיגול שחור במקרים שאני רוצה רחב במיוחד, אחרת אני פשוט מצלם ב6 מגה פיקסל ונהנה. (לא מתחרט!!!)

אני בהחלט יכול לצלם עם הציוד שיש לי, אני רק מחפש יותר כדי להוכיח את עצמי שם. (למה? בודדים יודעים תמורת כמה ובכלל אני מצלם, ואם התוצאות יהיו טובות יש אירועים בדרך...)

• הוסף לסימניות
השיקול שבגללו בחרתי בD700 ולא בD300S/D90 היה, שמן הסתם בעוד שנה אני ירצה לשדרג, אז למה שאני יבזבז את ה7000 ש"ח של D300S?
עם הD5000 להמשיך זה היה קשה....
עכשיו אחרי שאני בD700, אני לא מסוגל כמעט לצלם בD5000, הן בגלל עינית, בגלל כפתורים, בגלל איטיות, וכמובן - בגלל תוצאה.

• הוסף לסימניות
תזכור 2 כללים חשובים בחיים:
קונים עכשיו במה שצריך לעכשיו.
אל תקנה מצלמה כהשקעה לטווח של עתיד.
בזמן שייצא דגם חדש ומשופר יותר, הערך של ה'השקעה שלך', תמכר ביד שנייה לכל המרבה במחיר.

דבר שני שלא פחות חשוב.
האם אתה מסתכל על הצילום כתחביב? או ככלי פרנסה?
אם אתה משקיע כסף יקר במצלמה, תוך כמה זמן אתה חושב (בניכוי כל העבודות' במחיר סמלי') להחזיר את ערך הציוד ולהתחיל להרוויח.

להשקיע את כל הכסף רק בגוף, זה כמו להשקיע באוטו ללא מושבים והגה נורמלי...
קח לדוגמה כשיש לך תקציב מינימום של 10.000 ש"ח שבו אתה רוצה להשקיע.
תשקיע 60% אחוז במצלמה. 20% בעדשה או אחד יותר. 10% בפלש. והאחוזים הנוספים לתיק טוב, סוללות לפלש ומה טוב סוללה נוספת למצלמה וגם שישאר לך כסף לנסיעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;450885:
דבר שני שלא פחות חשוב.
האם אתה מסתכל על הצילום כתחביב? או ככלי פרנסה?
אם אתה משקיע כסף יקר במצלמה, תוך כמה זמן אתה חושב (בניכוי כל העבודות' במחיר סמלי') להחזיר את ערך הציוד ולהתחיל להרוויח.
.
דבר ראשון - תחביב, דבר שני אני מצליח להרוויח מהתחביב כמה שקלים... (חוץ מהצילום, שבו אני פרי-לאנס שעובד מתי שבא לי, אני עובד בצורה קבועה בעוד מקומות).
לא תכננתי תוך כמה זמן, השקעתי בה בין השאר כדי להנות ממנה (ואני נהנה עד הגג).
נכתב ע"י שלמה;450885:
קח לדוגמה כשיש לך תקציב מינימום של 10.000 ש"ח שבו אתה רוצה להשקיע.
תשקיע 60% אחוז במצלמה. 20% בעדשה או אחד יותר. 10% בפלש. והאחוזים הנוספים לתיק טוב, סוללות לפלש ומה טוב סוללה נוספת למצלמה וגם שישאר לך כסף לנסיעות.
יש לי כבר פלאש, ויש גם עדשה, אמנם עדשה שבפולפריים יש לה עיגול באמצע, אבל זה לא כ"כ גרוע... זה או עדשה רגילה ב6MP (ממילא אני לא צריך יותר מזה אני בקושי קורפ ומגדיל...) ואם לא אז יש לי עדשת 17 MM עין הדג סירקולרית... (אבל בלי הרבה עיוות...)
תיק קניתי ביחד עם זה באותו התקציב...
אגב, פגשתי אתמול את שוקי לרר באירוע, החמיא לי על השידרוג אבל אמר שהוא מעדיף לצלם בD90... שאלתי למה הוא אומר שיוצא לו פחות יפה בD700... (הוא קנה את כל הסט,10, 24-70 ו70-200...) הראתי לו תוצאה על המסך שלי והוא התפעל... נתן לי את שלו ויצא לא פחות טוב...

אגב זה סתם אגב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;451525:
דבר ראשון - תחביב, דבר שני אני מצליח להרוויח מהתחביב כמה שקלים... (חוץ מהצילום, שבו אני פרי-לאנס שעובד מתי שבא לי, אני עובד בצורה קבועה בעוד מקומות).
יש לי כבר פלאש, ויש גם עדשה, אמנם עדשה שבפולפריים יש לה עיגול באמצע, אבל זה לא כ"כ גרוע... זה או עדשה רגילה ב6MP (ממילא אני לא צריך יותר מזה אני בקושי קורפ ומגדיל...) ואם לא אז יש לי עדשת 17 MM עין הדג סירקולרית... (אבל בלי הרבה עיוות...)
אגב, פגשתי אתמול את שוקי לרר באירוע, החמיא לי על השידרוג אבל אמר שהוא מעדיף לצלם בD90... שאלתי למה הוא אומר שיוצא לו פחות יפה בD700... (הוא קנה את כל הסט,10, 24-70 ו70-200...) הראתי לו תוצאה על המסך שלי והוא התפעל... נתן לי את שלו ויצא לא פחות טוב...

אגב זה סתם אגב...

אתה אדם מצחיק....
בהחלט שווה להיכנס לכאן רק בשביל לקרוא את זה

"מעדיף לצלם בD90" - נו שוין
העיקר שהוא מרוצה ושהלקוח מוכן לשלם

• הוסף לסימניות

אגב זה סתם אגב...

כשהמדד הוא המסך של המצלמה באמת אין מה להגיד.

• הוסף לסימניות
ופלאש יחיד נותן לך כיסוי טוב כצורת עבודה?
יפה לך...

• הוסף לסימניות
ופלאש יחיד נותן לך כיסוי טוב כצורת עבודה?
יפה לך...

• הוסף לסימניות

אגב זה סתם אגב...

אם לשניכם יצא אותו דבר, לא היה כדאי לקנות את הD90 ולחסוך???
לצערי מנחם, אתה הולך למקומות הלא נכונים ללמוד מהם (זוכר מה אמר לך תמיר........?)

הגיע הזמן שתבין שיש כאן אנשים שבאמת, אבל באמת רוצים את טובתך ואתה בשלך.
לדעתי עשית נזק לכל החברים כאן בפורום, כי אילו שמבינים, הקדישו מזמנם לענות לך ולייעץ, ולבסוף, אתה עושה הפוך מדעת כולם, אבל אתה בעל המאה, אז עשה כרצונך, רק אל תבוא בטענות.

חבל.

• הוסף לסימניות
לגבי מסך, קודם כל מדובר בצבע, ובמסך-מול-מסך...ולגבי פלאש, אני לא מצלם אירועים ממש עכשיו, ואני לרוב מסתדר עם הפלאש היחיד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;451537:
אם לשניכם יצא אותו דבר, לא היה כדאי לקנות את הD90 ולחסוך???
לצערי מנחם, אתה הולך למקומות הלא נכונים ללמוד מהם (זוכר מה אמר לך תמיר........?)

הגיע הזמן שתבין שיש כאן אנשים שבאמת, אבל באמת רוצים את טובתך ואתה בשלך.
לדעתי עשית נזק לכל החברים כאן בפורום, כי אילו שמבינים, הקדישו מזמנם לענות לך ולייעץ, ולבסוף, אתה עושה הפוך מדעת כולם, אבל אתה בעל המאה, אז עשה כרצונך, רק אל תבוא בטענות.

חבל.
לא יצא לשנינו אותו הדבר, אלא להפך, מצלמתו (הזהה למצלמתי אך עדשותיו שונות) בידי, יצא פי 40,000 בערך מאצלו...
מה שאנשים אומרים זה עוזר לי, לפעמים אני מקשיב, לפעמים אני שומע אבל עדיין אצלי הטענה שלי יותר חזקה... (לא מבזבזים את זמנכם בכך שעוזרים...)

[או שאתם פשוט לא הסברתם מספיק טוב בשביל שאני יבין...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה