מחפש לשכור עדשות לשבוע + ביטוח ציוד בחו"ל

• הוסף לסימניות
אז נסביר שוב.

השפעת החיישן על יכולת הצילום שלך ותוצאות הצלום שלך זניחות לעומת פרטמטרים אחרים כמו ידע תאורטי, תאורה ואופטיקה (בסדר הזה), לכן שימת מירב תשומת הלב והכסף על חיישן הינה טעות.

אם אתה רוצה לשפר את יכולת הצלום שלך תמכור מחר את המצלמה ותקנה D90.
בהפרש תלמד תקנה תאורה ועדשות.

גם אם אני מקבל עכשיו זכוי של 15000 ש"ח בבית הצילום אני אשאר ככל הנראה עם אותם 3 גופים "מיושנים" שיש לי היום.

• הוסף לסימניות
אז נסביר שוב.

השפעת החיישן על יכולת הצילום שלך ותוצאות הצלום שלך זניחות לעומת פרטמטרים אחרים כמו ידע תאורטי, תאורה ואופטיקה (בסדר הזה), לכן שימת מירב תשומת הלב והכסף על חיישן הינה טעות.

אם אתה רוצה לשפר את יכולת הצלום שלך תמכור מחר את המצלמה ותקנה D90.
בהפרש תלמד תקנה תאורה ועדשות.

גם אם אני מקבל עכשיו זכוי של 15000 ש"ח בבית הצילום אני אשאר ככל הנראה עם אותם 3 גופים "מיושנים" שיש לי היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;451537:
אם לשניכם יצא אותו דבר, לא היה כדאי לקנות את הD90 ולחסוך???
לצערי מנחם, אתה הולך למקומות הלא נכונים ללמוד מהם (זוכר מה אמר לך תמיר........?)

הגיע הזמן שתבין שיש כאן אנשים שבאמת, אבל באמת רוצים את טובתך ואתה בשלך.
לדעתי עשית נזק לכל החברים כאן בפורום, כי אילו שמבינים, הקדישו מזמנם לענות לך ולייעץ, ולבסוף, אתה עושה הפוך מדעת כולם, אבל אתה בעל המאה, אז עשה כרצונך, רק אל תבוא בטענות.

חבל.

למה נזק לכל החברים? להיפך, האשכולות שלו ישארו פה לנצח בתור דוגמא לאנשים איך לא כדאי לנהוג.
ושמנחם ימשיך לספר לעצמו שהוא עשה טוב, אם זה מה שמעודד אותו.

• הוסף לסימניות
אם מנחם נתן את שוקי לרר כדוגמא, ואתה חושב שהדוגמא איננה מתאימה - ניתן להסתפק בציון העובדה שהדוגמא איננה נכונה, ואתה יכול גם לציין שיש לך היכרות קרובה לדוגמא הנ"ל כאסמכתא לטענך שהיא איננה מתאימה,

שיהיה לכולכם כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה!

ומנחם... אני לא צלם סטילס אבל בתור אחד שהשקיע בציוד וידאו הרבה מעבר למה שהוצאת על המצלמה, אם אתה מתכוון להיכנס לשוק הצילום ולבנות את עצמך, אל תפחד להשקיע, ואם גררת את עצמך לD700 אין לך מנוס מלגרור את עצמך לקניית עדשות מתאימות.
אם זה היה נטו לתחביב - טעות אחי...

• הוסף לסימניות
יוסל'ה, צודק, תוקן.
האשכולות נערכו בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה