דרוש מידע מחפש מדפסת שהיא דבר ראשון סורקת טוב

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעוניין לרכוש מדפסת, אבל מה שהכי חשוב לי שיהיה בזה סורק טוב.

התקציב שלי סביבות ה 1000 ש"ח

חשיבות לפי הסדר:

סורק טוב
תחזוקה זולה
WIFI
צבעוני

לא צריך פקס

האם הדגם הזה מומלץ?

• הוסף לסימניות
או לחלופין המלצה על סורק טוב בלבד כמו למשל

שיהיה גם סריקת ספרים ולא רק הזנת דפים בודדים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אף אחד?

• הוסף לסימניות
מניסיון עם דגמים קודמים בסדרת officejet, הסורק מצוין.
למדפסות מהסדרה הזו בדרך כלל מתאימים ראשי דיו שחורים גדולים וחסכוניים כך שהתחזוקה יחסית זולה.
(ראשי הדיו הצבעוניים בחלק מהמדפסות קטנים ובחלק גדולים, בחלק יש אפשרות לכמה גדלים. צריך לבדוק מה מתאים לדגם המסוים. להדפסה לעיתים רחוקות עדיף ראשי דיו קטנים. להדפסה מרובה כמובן יותר חסכוני גדול).
התוכנה של HP מעצבנת מאד.

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה יד שניה ב-200 ש"ח
מדפסת HP משולבת עם סורק ומכונת צילום

1712170339144.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כדאי לשים לב
יש תוכנת סריקה בשם naps2 מאד מומלץ להשתמש בו
מתאים לכל סוגי המדפסות
יש שם גם אפשרות מאד נוחה לסריקה דו צדדי
אני משתמשת המון עם מכונות צילום / סורקים של brother ומאד נהנת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא רוצה להכליל אבל המדפסות הקטנות של HP רגישות מאוד ולא כ"כ נוחות לשימוש ארוך טווח

• הוסף לסימניות
לא כ"כ שימושי לי ביחס למקום שתופס לי
ב200 ש"ח
מצב מצוין
הדגם שבתמונה
אני הקפצתי את הנושא מלפני תקופה ואני זו ששאלתי ראשונה
מן הראוי שתשאלי אותי האם אני רוצה את המדפסת לפני שמגיעה ניקית @israel0548455 ומבקשת לאסוף משהו שאני ביקשתי אותו
אמנם מחקתם את ההתכתבות ביניכם פה אך קבלתי אותה במייל האישי

• הוסף לסימניות
אני הקפצתי את הנושא מלפני תקופה ואני זו ששאלתי ראשונה
מן הראוי שתשאלי אותי האם אני רוצה את המדפסת לפני שמגיעה ניקית @israel0548455 ומבקשת לאסוף משהו שאני ביקשתי אותו
אמנם מחקתם את ההתכתבות ביניכם פה אך קבלתי אותה במייל האישי
את צודקת
אפשר לכתוב לך במייל אישי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה