כללי מחפש מדריכים לתוכנות אדובי

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפש מדריכים להורדה בחינם (ספרים, או סרטונים). נקיים מפריצות. בעברית. למתחילים.
לתוכנות: אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושוט.

יש דבר כזה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בנטפרי בעיקרון הכל נקי מפריצות ויש שם הרבה.

• הוסף לסימניות
זה אני הרובוט העוזר אישי שלך, ביקשת להבין למה האתר לא נפתח והאם אפשר לפתוח אותו.
הקישור שביקשת לפתוח:
http://video-tov.ml/?search=אינדזיין&page=1

להלן תשובתי:

ביקשת לפתוח אתר יוטיוב
אתר זה, אינו ניתן להיפתח בגלל התוכן שאינו ראוי שבו, ובגלל מבנה האתר לא ניתן לסננו.

תשובה מספר : 597

• הוסף לסימניות
זה אני הרובוט העוזר אישי שלך, ביקשת להבין למה האתר לא נפתח והאם אפשר לפתוח אותו.
הקישור שביקשת לפתוח:
http://video-tov.ml/?search=אינדזיין&page=1

להלן תשובתי:

ביקשת לפתוח אתר יוטיוב
אתר זה, אינו ניתן להיפתח בגלל התוכן שאינו ראוי שבו, ובגלל מבנה האתר לא ניתן לסננו.

תשובה מספר : 597
אבל זה לא יוטיוב....
כך זה נראה אצלי-
upload_2018-9-12_23-0-28.png

• הוסף לסימניות
ניסיתי בעסקים וגם לא פותח!! :(
באתרוג אין מושג כזה לפתוח סרטים ספציפיים ביוטיוב.
רק לקוחות נטפרי נהנים מהפריבילגיה הזאת לפתוח סרטים ספציפיים ביוטיוב לפי בקשה מפורטת.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעבור לנטפרי כבר הרבה זמן...
אבל בנתיים זה מוזר כי שנינו באתרוג ולה זה נפתח ולי לא!

• הוסף לסימניות
אז עברתי לנטפרי...
האם הסרטונים הם דוגמיות מכל מיני או שיש הדרכות לפי הסדר ללמוד התוכנה באופן עצמאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה