התייעצות מחפש מורה לנהיגה במעלה אדומים או מודיעין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה ,
מחפש מורה לנהיגה מומולץ ונעים באיזור ירושלים אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון
עדיף מורה שעושה כמה שעורי ניהיגה יחד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מלמד מהר וברור עוברים אצלו טסט ראשון ?
עושה כמה שיעורים יחד ?
הוא אדיב וסבלן או צעקני
תודה רבה תזכו למצוות אשמח לקבל את מספר הפלפון
הוא חסיד חב"ד. מלמד מעולה, ירא שמיים, אכפתי, לא צועק, מלמד בכיף, אני עברתי אצלו בראשון.
מלא עוברים בראשון.
מעביר גם מבוגרים ולא מיאש.
מורה מעולה מעולה.
אין מילים!!
0506201908

• הוסף לסימניות
הוא חסיד חב"ד. מלמד מעולה, ירא שמיים, אכפתי, לא צועק, מלמד בכיף, אני עברתי אצלו בראשון.
מלא עוברים בראשון.
מעביר גם מבוגרים ולא מיאש.
מורה מעולה מעולה.
אין מילים!!
0506201908
כל מילה!

• הוסף לסימניות
תודה על ההמלצה
אשמח לדעת כמה עולה שיעור וכן עם הוא עושה כמה שיעורים יחד
הוא עושה שיעור וחצי בד"כ, הבנתי שהוא גמיש גם לשיעור אחד. כפי הזכור לי, הוא לא עושה שיעורים כפולים.
אפשר לסמוך עליו במאה אחוז, שהוא פועל מתוך מחשבה מה טוב לתלמיד. הוא לא מורח, הפוך. מתקתק ויעיל.
אני שילמתי 180. אולי המחיר עלה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר במודיעין או מעלה אדומים מורה נהיגה על ידני?
כי כל מה שהמליצו כאן כמעט כולן לימוד על אוטמט, אז אשמח להמלצה למורה טוב וגם שיכול לתת שיעורים כפולים ומחיר סביר.

• הוסף לסימניות
משהו יודע האם גרשון וובציק עושה כמה שיעורים בשבוע?
וכן מה המחיר שלו היום?

• הוסף לסימניות
יש המלצות או דיס (בפרטי) על מורה נהיגה בשם איליה פרלדנסקי? יעזור לי מאד, תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה