מחפש: מחיצה - אקורדיון לסלון ודלת לחדר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני מחפש כעת אצל מי אפשר לעשות מחיצה - דלת לסלון אקורדיון, או איך שקוראים לזה, משהו איכותי שגם יכול להיות אטום.
כמו"כ דלת פשוטה ביותר לחדר בבית.
אם מישהו/י מכיר בעל מקצוע אמין וזול שמתעסק בכל הדברים האלו או באחד מהם עדיף באיזור ירושלים, אשמח לשמוע המלצות וכיוון מחירים בערך.
[ואם זה אחד שגם עושה חלונות אלומיניום, עוד יותר טוב]
תודה

• הוסף לסימניות
לגבי מחיצה - ההורים שלי עושים שיפוצים ורוצים לתת את שלהם. משהו יפה כולל ספריה.
אם מענין אותך - אקשר אותך איתם. הם בירושלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;920565:
לגבי מחיצה - ההורים שלי עושים שיפוצים ורוצים לתת את שלהם. משהו יפה כולל ספריה.
אם מענין אותך - אקשר אותך איתם. הם בירושלים.
תודה, אבל קודם כל אנחנו לא צריכים ספריה, ולגבי המחיצה מירב הסיכויים שזה לא אותו מידות, אבל אדרבה, אשמח לשמוע מה המידות.

• הוסף לסימניות
מחיצת אקורדיון יש אחד בבת-ים שעושה את זה כבר למעלה מ- 30 שנה
קוראים לו אסטתיקה - תחפשו באינטרנט...
אני עשיתי אצלו ומאד מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
בכלל, הייתי רוצה לשאול כאן את מי שיש לו בבית מחיצת אקורדיון / דלת מתקפלת אם הוא מרוצה, אם יש לו המלצות ספציפיות בעקבות נסיונו, או בכלל הצעה לכיוון אחר לגמרי.
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה