מחפש מחשב נייד עם Firewire

• הוסף לסימניות
מחפש מחשב נייד עם כניסה לFirewire לצורך הקלטה מאורגן באמצעות כרטיס קול מקצועי שמתחבר רק עם Firewire
מחיפוש שערכתי היציאה הנ"ל מופיעה בעיקר במחשבים מקצועיים כמו Thinkpad בסדרות מסויימות וDELL בסדרת XPS אך הם מגיעים עם מפרטים משופעים בפרטים שמייקרים ואין לי צורך בהם.
אשמח אם מישהו יוכל לפקס אותי למחשב שלא יהיה יקר מדי אך יכיל את היציאה הנ"ל

התקציב: עד 5000 ש"ח

תודה מראש

• הוסף לסימניות
ראיתי את הדברים האלו.

צפה בקובץ המצורף 161543
צפה בקובץ המצורף 161544

הכבל עולה 2.5 דולר
http://www.aliexpress.com/item/5ft-...nk-Adapter-Cable-Free-Shipping/758720639.html

והמתאם עולה 2.2 דולר
http://www.aliexpress.com/item/Fire...le-Adapter-Converter-Connector/766076075.html

אני לא בטוח שזה אכן עובד טוב. יש מצב שזה נועד לשימוש שונה.
וזה לא יעבוד טוב עם הכרטיס קול.

אבל אולי במחיר כזה כדאי לנסות. ואז אולי לא תהיו מחוייבים לסוג מסויים של מחשב.

קבצים מצורפים

• Firewire-IEEE-1394-6-Pin-Female-to-USB-Type-A-Male-Adapter-Converter-Connector.jpg
    KB 247.3 · צפיות: 11
  • 5ft-USB-To-Firewire-iEEE-1394-4-Pin-For-iLink-Adapter-Cable-Free-Shipping.jpg
    KB 115.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
בפרט שהדולר:
<table><tbody><tr class="bglightgrey"><td class="strong">שער נוכחי</td> <td class="numeric strong divider" style="color:red;">3.549</td> <td class="numeric strong" style="background-color:;color:red;">-0.20</td> </tr> <tr class="bgwhite"> <td class="numeric">יציג (09/05/13 15:34) </td> <td class="numeric divider" style="color:red;">3.556 </td> <td class="numeric " style="background-color:;color:red;">-0.22</td> </tr> <tr class="bglightgrey"> <td>גבוה יומי</td> <td class="numeric divider" style="color:red;">3.559</td> <td class="numeric" style="background-color:;color:red;">-0.13</td> </tr> <tr class="bgwhite"> <td>נמוך יומי</td> <td class="numeric divider" style="color:red;">3.547</td> <td class="numeric" style="background-color:;color:red;">-0.49</td></tr></tbody></table>

• הוסף לסימניות
קשה מאוד מאוד למצוא כאלה מחשבים חדשים (אפשר למצוא עדיין במחשבים מחודשים בני שנה עד שנה וחצי כמו חלק מה latitude של dell ' וסידרת t של lenovo וחלק מה elitebook של hp) , אפילו המקבוקים החדשים כבר נטשו את ה fw.
מה שאני עושה ללקוחות שלי שצריכים, כרטיס 1394 בחיבור express card , יש במלאי עולה כ 150 שח.
להרבה מחשבים מקצועיים יש את החיבור הזה = express card

אם אתה לא יודע על איזה חיבור אני מדבר הנה קישור

http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה