מחפש מידע לגבי SSD מתאים למחשב יוגה

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי מחשב נייד יוגה 910
https://www.amazon.com/gp/product/B071YD11TT/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
ואני מעוניין להוסיף לו זכרון (של כ-2 טרה ssd (מודע למחיר)
אך אני לא יודע מה מתאים למחשב שלי
בפרט הנתונים sata m.2 nvme שראיתי בפורומים שהם דברים בעלי משמעות
ולא כ"כ הבנתי מה זה כל דבר
וכן לא ברור לי מה מתאים למחשב שלי

אשמח מאד לעזרה
וכן להרחבה והסבר בעניין

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי מחשב נייד יוגה 910
https://www.amazon.com/gp/product/B071YD11TT/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
ואני מעוניין להוסיף לו זכרון (של כ-2 טרה ssd (מודע למחיר)
אך אני לא יודע מה מתאים למחשב שלי
בפרט הנתונים sata m.2 nvme שראיתי בפורומים שהם דברים בעלי משמעות
ולא כ"כ הבנתי מה זה כל דבר
וכן לא ברור לי מה מתאים למחשב שלי

אשמח מאד לעזרה
וכן להרחבה והסבר בעניין
יש לי דיסק כזה של 1TB מהיר מאד NVME, במחיר פצצה!

• הוסף לסימניות
מה המחיר
וכן א' איך אני אדע אם זה מתאים למחשב שלי.
ב' האם אני צריך להחליף את הכונן הקיים או שיש מקום לעוד כונן.

תודה מראש
מחיר בפרטי.
לגבי התאמה- זה מתאים.
וצריך להחליף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה